Ekipa24.si

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Danes smo predstavili nov portal http://ekipa24.si. Je nakako spletna verzija časopisa (ni stvar debate) oz. bi lahko rekli obratno je časopis tiskana verzija portala.

Vem, da tukaj na forumu niste ravno ljubitelji slovenskega novinarstva pa me vseeno zanima kakšna kritika čez portal. Mogoče kak predlog kaj izbolšat oz. kaj dodelat.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Meni zgleda OK, ce bo kaj zanimivega napisano, bomo pa tudi pogledali.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
V čem je pa fora, da se je preimenovalo, preoblikovalo, ...staro stran? Prejšnja je bila deloma plačljiva edino to?

Če se vrnemo k vprašanju, zgleda ok!

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
pleXwriter: glede preimenovanje ne vem. Preoblikovalo in ostalo pa se je zato, da se gre na enotni sistem z ostalimi spletnimi stranmi, plus sedaj je lasten razvoj in tako hitrejše nadgradnje, popravki, ...

Firbcnez: Sem predal naprej in se že išče rešitev, kako in kam bomo umestili arhiv (arhiva je za dobrih 6 let nazaj). Verjetno bo treba kupit kak dober online pdf bralnik, in potem naredit nek pameten iskalnik po arhivu.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
A je dizajner strani isti kot pri Avtomaniji?
smile-1.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
V čem je sploh fora te ekipe? Ne kupujem več tega športnega časnika, ker jih majo itak v vsakem kafiču. No, odslej jih tudi ne berem več, ko vidim šport in politiko skupaj......a navadne ekipe se več sploh ne dobi al kako?

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Ledenko: "Šef" Avtomanije je tudi tukaj in je tisti del, ki je isti preprosta copy-paste-al k sebi še predno je šla ekipa24.si ven
smile-1.gif

Firbcnez: V tem smislu je plan ja.

mobifrik99: kar se tiče tiska (sem napisal, da tukaj ni stvar debate) pa so odločitve vodstva in meni osebno tudi ni všeč, da je zraven tudi politika

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Takšnih športnih portalov je ogromno. Ljudje berejo enega, dva. Če boste imeli bogato vsebino, vas bo celo kdo kliknil, vsekakor pa ne boste imeli bralcev če boste furali klasicno "komercialo".

Dodajte posamezne rubrike, in z zgodbami posamezne sportne panoge predstavite bralcu poblize.

Torej, imejte sirok asortiman sportnih dogajanj, in nikakor ne utrujajte z formalnimi clanki, ki jih bralec prebere ze na rtvslo, siolu in 24ur.
Še manj pa, da bi lepili copy-pastane clanke iz zgoraj nastetih portalov..

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Na iPadu ne delajo kliki, ko kliknem na članek se ne zgodi nič.