egipt, tunizija, libija pod alpami

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a je kaj takega možnega?

namreč..eni vidijo zelene luči na semaforji, ko anrod opaža, da nobena luč ne gori, ke rje tudi elektrike zmanjkalo
drugi pa sesatvljajo dokumente, da bi ocrnili prve, se malo opravicujejo in delajo vse, da bi prisli na oblast

a smo tok kriticni, da ugotovimo, da so oboji za v penzijo?
zakaj

recimo zakon o cpp..tretji od kar spremljam sceno
anti tajkunski..obratno dokazno breme..se nisme ujel, d abi ga pripravili..rabimo ga že 10 in več let

šolske počitnice..skup, pa spet narazen, pa gor, dol..nben ne odgovarja za svoje ideje, ki s eizkazejo za slabe.
ce navaden klepar dobi idejo, da bi namesto z gumi kladivom, klepal s stemarco..ga bo vsak odpustil

pa še kaj s enajde

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.640
215
63
Kranj
naslednje volitve edina rešitev, da SE NE VOLI skupina teh strank:

DESUS
LDS
NSi
SD
SDS
SLS
SNS
ZARES

če sem katero pozabil, popravite. Voli naj se kako SMS, Zelene itd...NOV KADER.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

DESUS
LDS
NSi
SD
SDS
SLS
SNS
ZARES

Nov kader ja.

Na lokalni ravni poznam dva taka iz "novega kadra" En ima narejeno gimnazijo en mislimda ekonomsko srednjo. Mal sta mutila po študentskih organizacijah (kaj sta študirala ni nobenemu jasno), kandidirala na neki novoustanovljeni stranki mladih, ki je imela ime samo zaradi volilcev (tako kot Peterletovi), zdaj pa sta direktorja spet nekih študentskih oz. kulturnih organizacij, ki imata proračun za plače kot kako resno podjetje.

Edit: Sem se spomnil še na enga šlosarja, luzerja, ki je preko volitev prišel do nekega "funkcionarja".
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
a ni zanimivo, da se je slo levica še pred kratkim objemala z libijcem, ki sedaj z letali bombardira svoje ljudstvo?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men ej bolj zanimivo, da slovenska desnica laze lastnemu anrodu.

in cebinar..tole ni levi desni..ampak boljsi jutri topic

ampak boljsi jutri ga ne bo..prevec vas je...s plasnicami svoje stranke

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Ja, kaj ne.
hysterical-1.gif

Če kaj poznam ljudi iz SMS in blizu njih, so to lopovi za prihodnost.
smirk-1.gif

Zeleni so pa itak neki hipiji, ki bi ekonomijo zafural tako, da bi še srednji vek zgledal atraktiven.

Jaz sicer že lep čas ne hodim na volitve. Te namreč samo določajo, katere nove svinje bodo pri koritu, dejansko je pa za povprečnega državljana čisto vseeno, kdo je na oblasti, važno je samo, da se menja, da ni samo ena familija nonstop gori. Saj zato neke Libije pri nam ne bo.
Kako so že rekli pred nekaj desetletji:
Kurbe na kurbišče, voli na volišče.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
dokler bodo bebčki doživljali multiple orgazme ob čebinarjih, bo slovenija tam kjer je...čez 10 let nas bo prehitela še albanija...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
a ni zanimivo, da se je slo levica še pred kratkim objemala z libijcem, ki sedaj z letali bombardira svoje ljudstvo?

Tole je bilo prejšnji teden...
grims-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ker nisi zadnji

Naj mi nekdo razloži na hitro kaj so to levi-desni? V čem je finta? Zakaj so eni levi in drugi desni? Po čem se razlikujejo?
confused-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Če se ne motim, levi in desni izhaja iz tega, na kateri strani so sedeli v parlamentu.

Mene pa zanima, kaj je s tistimi zamrznjenimi partijskimi knjižicami. So še veljavne?
evil.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Pa še ena zanimivost...pri nas so levi, ki naj bi bili socialni, ornk kapitalisti. Torej desni, ki so po definiciji kapitalisti...
Mogoče so pa zato levaki
evil.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.101
592
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Če se ne motim, levi in desni izhaja iz tega, na kateri strani so sedeli v parlamentu.

Ko kradejo, ta desni dajo v desni žep, levi pa v ta levega. To je edina razlika.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.171
3.199
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

DESUS
LDS
NSi
SD
SDS
SLS
SNS
ZARES
Voli naj se kako SMS, Zelene .

če sem katero pozabil, popravite. .NOV KADER.

tko bo bolj prav

Steve

Guru
13. avg 2007
10.035
1.947
113
Saj sploh nima nobene veze kdo je na oblasti, ali je to tisti najbolj pokvarjen, ali pa neka nedolžna duša. ker v takem okolju bo še tisti najbolj nedolžen postal pogoltna svinja, po vzoru tistih ki ga obkrožajo. šele ko bomo imeli funkcionalen pravni sistem in se bo odgovarjalo za svoja dejanja, šele takrat se bo kaj spremenilo.
aja sem se ravno spomnil za en zanimiv primer, za katerega sem slišal pred kratkim: delavec, ki je svojemu šefu kdaj pa kdaj malo zmaknil magna kartico (skupaj za 600€), je po hitrem postopku šel sedet za 6 mesecev
smirk-1.gif
zgleda da zafrustrirani sodniki na takih frustracije in testosteron sproščajo