Enkrat, morda dvakrat letno oddam kakšno vlogo preko edavkov. Vsako leto je to običajno tudi za vzdrževane družinske člane. Pa kaj je s temi debili na FURS-u, namreč ko se po par mesecih prijavim, mi vedno javlja, da mi manjka ta vtičnik, pa oni vtičnik, pa ta in ona komponenta, da se jebem potem za oddajo enega kurčevega dokumenta.
No letos zadeve ne uspem rešiti ... javlja mi napako v priponki, kljub temu da sem ftičnik in komponento za podpisovanje že 5x naložil.
Imam firefox 64.0.2. in firefox portable eno staro verzijo, pa ne gre da jim jeb... vse po spisku.
Da ne omenjam tega, da ko nameščaš to neko podpisovalno tablico, da ti odpira DOS okna, da imam občutek kot da nameščam kak program iz leta 1995.
Morda kdo ve, koliko milijard letno je strošek tega njihovega programja?
No letos zadeve ne uspem rešiti ... javlja mi napako v priponki, kljub temu da sem ftičnik in komponento za podpisovanje že 5x naložil.
Imam firefox 64.0.2. in firefox portable eno staro verzijo, pa ne gre da jim jeb... vse po spisku.
Da ne omenjam tega, da ko nameščaš to neko podpisovalno tablico, da ti odpira DOS okna, da imam občutek kot da nameščam kak program iz leta 1995.
Morda kdo ve, koliko milijard letno je strošek tega njihovega programja?