ecare (asistent)-ne deluje prijava s certifikatom?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pred nekaj urami je delovalo, zdaj pa ko kliknem Prijavi, dobim čist prazno stran (source je tudi popolnoma prazen).
Brisanje cache-e ne pomaga.

Če pa grem na ročno na https://ecare.simobil.net/ , ... pa gre takoj not, brez prijave, v moje podatke.

Eh, bravo...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pri porabi na vrhu strani piše 5,79 EUR, spodaj pa 3,36 EUR.
Nisem nobenih MMS pošiljal, nakupoval na portalu Vodafone Live! ali bil v tujini.

Je bil en odhodni klic v tujino, ki še ni na spisku. Je to to?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Nisem nobenih MMS pošiljal, nakupoval na portalu Vodafone Live! ali bil v tujini.

Je bil en odhodni klic v tujino, ki še ni na spisku. Je to to?

Trenutna poraba - seznam klicev

Telefonska številka: 040 XXX-XXX

Celoten znesek trenutne porabe z DDV -jem: XXX,36 €

Seznam klicev ne vsebuje morebitnih poslanih MMS sporočil, nakupov na portalu Vodafone Live! in še nedospelih podatkov o opravljenih storitev v tujini. Podatki so na voljo za tekoče mesečno obračunsko obdobje od 28. v mesecu. Klici se beležijo s približno 3 urnim zamikom. V določenih primerih, predvsem v primerih, ko je znotraj ene seje prenesenih več kot 2 GB podatkov, lahko pride do napake pri prikazu podatkov, in sicer pri prikazu podatkov o količini prenesenih podatkov ter posledično tudi ceni. Napako odpravljamo. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo.

Izvozi v Excel

Datum Ura Opis Klicatelj Klicana Številka Operater Trajanje / Podatki* Znesek Brez DDV (€)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Odebeljeni Z in Brez.

Ampak razlika ni samo, da je enkrat brez in enkrat z DDVjem... ker je razlika prevelika...

3,36€ + 20% DDV = 4,03€ ... tako, da do zneska 5,79€ se vedno manjka 1,76€
grims-1.gif
...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Odebeljeni Z in Brez.

Ampak razlika ni samo, da je enkrat brez in enkrat z DDVjem... ker je razlika prevelika...

3,36€ + 20% DDV = 4,03€ ... tako, da do zneska 5,79€ se vedno manjka 1,76€
grims-1.gif
...

Tolk pa nisem šel računat.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Jaz tudi nisem sel najprej racunat... saj se na "uč" vidi, da sta zneska prevec razlicna, da bi slo samo za procent DDVja
smile-1.gif
...
Ti si vsaj cifre pogledal, jaz sem mel zraven še Nodija na monitorju in malo gledalko le tega na kolenih, tako da naj mi bo oproščeno, ker se vsled motečim faktorjem nisem posvetil zneskom.
tongue-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zgoraj: Celoten znesek trenutne porabe z DDV-jem: 5,79 €

Spodaj: skupni znesek + DDV 5,79

Torej je oboje z DDV. (in danes že enak znesek)

Mitch, lepo da poskušaš pomagati, ampak kaj ko bi najprej pogledal, pa potem pisal?
Oziroma: vrtenje besed rezerviraj za službo, tule pa kaj smiselnega piši.
Meni na ljubo?
Prosim?
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne bodi pokroviteljski, OK?!

Jaz sem copy/paste z njihove strani, kjer je zgoraj z in spodaj brez DDV, a je OK? Sploh je pa za take nepravilnosti edina prava pot HD ponudnika, samo tebi je verjetno laže na forum napisat, da to kdo drug zate naredi, aneda?

Se bom tebi na ljubo, da te stres ne pobere, vzdržal kakšne koli pomoči in bom samo še kozlarije pisal.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Heh, zdaj pa je obratno, zgoraj piše manjšo cifro, spodaj pa večjo.