e72 problem

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ko telefon uporabljam v avtu, ko ne govorim na avtoinštalacijo temveč zgolj na aparat, se občasno zgodi, da me sogovornik slabše sliši.
takoj ko priklopim na avtoinštalacijo ali zvočnik težava izgine.
zadeva se mi pojavlja že na dveh e-72-kah.

je še kdo opazil podobne težave?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
tudi jaz imam isti problem. Ampak meni se to dogaja tudi včasih kar tako, ne le v avtu.

Glede na to, da mamo verjetno najbolj prvo možno verzijo softvera, bodo to verjetno to že izobljšali v naslednji. Upam, da kmalu, ker drugače mi je telefon všeč

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ne, z vsemi sogovorniki, tako da je problem definitvno pri meni.
zanimivo je to, da se dogaja zgolj in samo med vožnjo, tako da sumim, da ima aparat probleme s preklapljanjem med baznimi postajami in ostalimi omrežji. če sem stoječ na mestu, ali v avtu, ne glede na kombinacijo poslušanja (avtoinšt., bluetooth slušalka, ext. zvočnik,..) se problem ne pojavlja.

telefon sem flashal z različnimi seti flashov (od britanskega vodafonovega do madžarskega), pa problem še vedno ostaja... cela jeba...

in ja, tudi meni je telefon všeč, ima ogromno funkcij in uporabnih gadgetov, a kaj ko tisti primarni del (govorjenje, čebljanje, modrovanje) poteka tako zoprno otežkočeno...

l.p.

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Citat:
Uporabnik elo pravi:
ne, z vsemi sogovorniki, tako da je problem definitvno pri meni.
zanimivo je to, da se dogaja zgolj in samo med vožnjo, tako da sumim, da ima aparat probleme s preklapljanjem med baznimi postajami in ostalimi omrežji. če sem stoječ na mestu, ali v avtu, ne glede na kombinacijo poslušanja (avtoinšt., bluetooth slušalka, ext. zvočnik,..) se problem ne pojavlja.

telefon sem flashal z različnimi seti flashov (od britanskega vodafonovega do madžarskega), pa problem še vedno ostaja... cela jeba...

in ja, tudi meni je telefon všeč, ima ogromno funkcij in uporabnih gadgetov, a kaj ko tisti primarni del (govorjenje, čebljanje, modrovanje) poteka tako zoprno otežkočeno...

l.p.

Če bi bil problem preklapljanje med baznimi bi se ti to dogajalo tudi ko imaš priključeno avtoinštalacijo. Bolj je problem pomoje pri mikrofonu in pa advanced noise cancelling, ker se ti to dogaja med vožnjo in je hrup okolice večji. Če se ne motim imajo nove nokie vse te probleme. Recimo da bo novi firmware to popravil.

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Ne vem če se da. En popravek na moj zgornji odgovor. Ni advanced ampak active noise cancelation. ANC.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Vse bi prosil, če napišete, kje ste kupili telefon in v kakšni barvi.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Zelo podobno je tudi pri E72. Hvala, ker si me spomnil, da moram pogledat. Bodo zdaj vidli, če bo kaj drugače
wink-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
mobitel, črna barva

Enako.

sem pa danes zaspal, ker mi je namesto nastavljene budilke telefon samo utripal in sem moral vzeti baterijo ven, da sem ga lahko spravil v pogon....
confused-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Tudi jaz imam nekaj problemov z E72. To je moj prvi Symbian telefon, zato se še ne znajdem prav dobro.
1) Ne uspe mi nastaviti VOIPa. SIP nastavitve sem vnesel, kaj pa zdaj??
2) Za poštni predal sem si nastavil Gmail. Če sem doma, vedno uporabljam WLAN povezavo, zato sem za dostopno točko izbral svoj WLAN. Ko pa nisem več v dosegu tega WLANa, se predal pač ne sinhronizira, in moram ročno spremeniti dostopno točko v povezavo preko mobilnega omrežja. Obstaja kakšna elegantnejša rešitev za to?
3) To opažam tudi pri drugih aplikacijah, na primer če sem povezan z WLANom, se nekatere še vedno hočejo povezati preko mobilnega omrežja. Se ne da enostavno nastaviti, da naj se vse aplikacije vedno najprej poskusijo povezati na katerikoli dosegljiv WLAN in šele potem preko mobilnega omrežja?

Hvala

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Simobil, zlata barva. Pravkar dobil tako da bom videl če je moj tudi problematičen.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
se tudi vam tako prikaže, ko vzpostavite klic.......da izginejo bližnjice aplikacij....

screenshot0007i.jpg