E71 Update - sami problemi!

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Živjo!
Od kar sem posodobil E71 na nov software imam same probleme. Inštaliral se je kar sam IBM Traveler, ki se mi ob vsakem zagonu telefona hoče naložit.
Poleg tega pa se telefon sedaj prižiga 5min in tudi v stanju pripravljenosti zelo zelo počasi dela.

Kaj je razlog?
Kaj lahko naredim?

HVALA!

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
A je mogoče po inštalaciji zadnje verzije software-a inštalirat nazaj starega?
Kako?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ne. BB5 standard ne omogoča več downgrade neposredno.
uf-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Nap. Na E71 je še SW, ki je bil gor ob nakupu. Kupljen pa je bil slabega pol leta po izidu...
Dokler dela in kjer nadgradnja ni skorajda obvezna (PS3, M$,..) ni šans, da se zabavam z nadgradnjo in odkrivam toplo vodo.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Verjamem.
Samo fora je v tem, da Nokia Messaging deluje samo na NOVEM software-u. Zato sem posodobil in seveda nisem pričakoval takšnih butastih težav.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Kaj pa nokijin uradni forum. Tam se je včasih kaj pametnega zvedelo.
Ena podobna izkušnja tejle tvoji se mi je zgodila na E61. Kak teden je bilo vse tiho, jeznih postov malo morje. Nato pa so rešili.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
IBM Traveler.To je del update novega FW.V aplikacijah lahko odinštaliraš to ali pa ustrezen software pa disable ob zagonu.Kateri product code imaš ;balkan ali simobil .v500 ali v501.Si naredil vse resete pa probal na novo fleshat FW. Pa probaj z zadnjo verzijo PC SUITE in NSU.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
TUPLI, vse sem to naredil. Tudi, če odinštaliram, se vsakič ko prižgem telefon, znova pojavi in SAM OD SEBE znova hoče inštalirat.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kaj pa software za disable ob zagonu.Pa pod nameščene aplikacije je kakšna možnost v nastavitvah da se ne zaganja ??

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Vse sem probal. Res. Tudi zbriše jo s tistim programom, potem pa se spet sama pojavi ob zagonu. In mi telefon čist trokira.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala, sem še to naredil, pa bomo vidl, čeprav še vedno neki javlja, da ne more inštalirat iz kartice.
Res me jezi, da je Nokia Messaging dostopen samo na tem novem firmware-u in da sem ga sploh probaval.

Itak symbian ratuje v kurcu in bom konkretno razmislil, kaj bom kupil, ko se odločam za naslendji nakup.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Ja, saj kul. Samo tko kot je eden napisal na tistem forumu - se čist strinjam - vprašanje kolk dnarja je Nokia dobila od IBM-a, da je vključila takšno aplikacijo, ki se non-stop zaganja.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Nokia messaging dela tudi na FW 400, tko da pojdi do kakšnega lokalnega mojstra, da ti za 10€ zamenja to sranje od 500tke, imel sem iste težave kot ti, poleg tega mi ni dovolil naložiti nobenega SW, Speaker phone ni delal dokler zveza ni bila vzpostavljena... Skratka, fail.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Symbian je očitno v zadnjih vzdihljajih... Jaz zadnje leto samo veselo ignoriram obvestila o novem FW za E71. Po treh tovrstnih telefonih sem skoraj prepričan, da je E71 zadnji... bo treba kam drugam. Rest in peace, Nokia.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Odvisno kaj rabiš.
Za po netu je OK. Kot UMTS modem je OK. Kot mail klient je OK. GPS praktično ne rabim dela pa zadovoljivo.
T2 mobilna TV špila!! kjer je seveda signal

Skratka dokler bo "živ" ni potrebe po menjavi ne SW kaj šele aparata. Ne vidim storitve, ki bi jo rabil in na trenutnem OS ne gre.
Ko pa se mu kaj zgodi bo pa seveda treba podrobno pregledat sceno.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Sam nisem opazil neke razlike po upgradeu. Hitrost je ista, zagon je isti, .... Mogoče bi ga bilo vredu dat na servis. Pred tem pa probaj še 1x upgrade-at (na isti fw).

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Symbian je očitno v zadnjih vzdihljajih... Jaz zadnje leto samo veselo ignoriram obvestila o novem FW za E71. Po treh tovrstnih telefonih sem skoraj prepričan, da je E71 zadnji... bo treba kam drugam. Rest in peace, Nokia.

Podpis pod tole. Moj zadnji v dolgi vrsti Nokia telefonov.

Podobne teme