E71 problem s kartico

berni

Zelenc'
23. jul 2008
14
0
1
v e71 imam 8 gb sandisk-ovo kartico, ki pa mi je že 2x brez posebnega razloga odpovedala poslušnost: prvič med sinhronizacijo mailov in drugič med fotografiranjem. izginile so skoraj!!! vse mape in podatki na kartici, nazaj sem jih dobil z programčkom za card recovery na pc-ju. kartico mi v telefonu še vedno prepozna in tudi napiše pravilno zasedenost, v usb čitalcu pa kot da je ni. originalna 2 gb zaenkrat dela bp. v telefonu je nisem formatiral.
kakšna ideja?

berni

Zelenc'
23. jul 2008
14
0
1
hm, sd in še kup drugi bere, za sdhc pa ne bi vedel...vseeno pa problem ostaja. ne vem, kaj ga biksa, ali telefon ali kartica. če se mi ne bi zgodilo že enkrat prej, bi pomislil tudi na neoriginalni avto polnilnik ali pa na magnetni nosilec za na armaturo (kupljen pri simobilu). vendar ostalo vse deluje. najlažje je zamenjati kartico, ampak ne vem, če naj ji spet zaupam v hrambo vse fajle?

berni

Zelenc'
23. jul 2008
14
0
1
ok, ni problema.
ampak ni point v tem. mene zanima, kaj je narobe ali s telefonom ali kartico, da izgubljam podatke. kot čitalec itak lahko uporabim sam telefon v mass storage načinu.