E71 - manjša težava?

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
741
77
28
Pa bi prosil če mi zna kdo pomagat.
Pojavlaj se občasno med klicem ali pa vsake toliko ko gsm primem in vzamem ven iz etuija- gsm zapiska in javi nameščam aplikacijo - naplikacija iz spominske kartice ni bila nameščena - preverite v nadzorniku datotek.....krneki...

Pa nimam nic takega nalozenega oz (pobrisal sem praktično ze vse iz kartice) ni mi jasno kaj bi bilo.... Ma kdo kako idejo. hvala

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pojdi v nadzornik aplikacij in poglej, kaj je nenameščeno in se želi naložiti, nato to naloži ali pa izbriši. Upam, da ti bo delovalo.

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
741
77
28
hej, ni pomagal...sem ga pretestiral, formatiral in še kaj..pa je bil zanič...dali novega zdej pa vse dela. trk trk

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Poznam par ljudi, ki jim to izpisuje na telefonu, ko ga prižgejo. Mislim da to ni nobena napaka in je treba nekaj inštalirati.

lp

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
741
77
28
Ne moti...stisni display na sredini, pa če se ne zgodi nič je ok. če pa ti začne neki nalagat pa ni ok, sej ni logično da če ga mal stisnem na sred displaya (ajd da bi mel tuch skrin) da kar neki dela, so slabi kontakti oz neki ni ok....

Zdej mam novega dela bp, torej je vseeno nekaj bilo na tem.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
To z displajem je čisto nekaj drugega, tako da dobro da so ti zamenjali
wink-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Poznam par ljudi, ki jim to izpisuje na telefonu, ko ga prižgejo. Mislim da to ni nobena napaka in je treba nekaj inštalirati.

Spomnil sem se še neke stvari, zakaj bi to lahko delalo ...

Priklopite mobilni aparat preko kabla na računalnik in povežite s PC Suite ter nato v PC Suite kliknite Pomoč in Znova namesti podporo PC Suite za sporočila SMS in MMS.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Kaj pa drugim? Meni jo normalno pusti izbrati ... Mogoče je razlika tudi v tem, da imam najnovejši PC Suite.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Smo naredili tako kot sta svetovala. Na aparatu ti ponudi tudi inštalacijo dveh datotek - Contact group DS Plugin in MMSSync, po instaliranju še zmeraj izpiše( ko prižgeš aparat ): nameščanje s pom. kartice ni mogoče dokončati. Odprite nadzornik aplikacij, da bi namestili ostale apl.

V nadzorniku aplikacij so vse aplikacije nameščene
confused-1.gif

Lp

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Lahko probas tole, kar se mi zdi, da je bilo ze veckrat objavljeno:

https://www.alter.si/tabla/show...true#Post444688

Poizkusi tole:

* Firstly, connect your phone to a PC via USB.
* Choose Data Transfer (a.k.a. Mass Storage). Do not select PC Suite because you won’t be able to browse protected folders in PC Suite mode.
* Open Windows Explorer on your PC.
* Go to \private\10202dce on the phone’s folder.
* There, you should be able to find the installer files (.sis). Just remove them using Windows Explorer.

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Da si malce sposodim temo.

Opazil sem nekaj zanimivega, ki sicer ni moteče se mi pa zdi skrajno čudno (prej nisem imel takšnih izkušenj).

Opazil sem, da če se telefon popolnoma izprazni in sam ugasne, ga je možno še enkrat prižgati (pri drugih Nokiah se to ni dalo, pri nekaterih spet je). Telefon nato prižigaš toliko časa, da gumb za prižiganje ne reagira več. Ga priklopiš na polnilec in ne prižgeš. Ko se napolni ga iztakneš iz vtičnice in ga poskušaš prižgat. Telefon mi ne reagira, četudi je baterija do konca napolnjena. Ko odstraniš baterijo in jo ponovno vstaviš, se telefon normalno prižge.
Če daš telefon polnit ko se prvič sam samodejno ugasne, tega pojava ni.

Ima kdo podoben 'fenomen'?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Lahko probas tole, kar se mi zdi, da je bilo ze veckrat objavljeno:

https://www.alter.si/tabla/show...true#Post444688

Poizkusi tole:

* Firstly, connect your phone to a PC via USB.
* Choose Data Transfer (a.k.a. Mass Storage). Do not select PC Suite because you won’t be able to browse protected folders in PC Suite mode.
* Open Windows Explorer on your PC.
* Go to \private\10202dce on the phone’s folder.
* There, you should be able to find the installer files (.sis). Just remove them using Windows Explorer.

Vse lepo in prav ampak nikjer ne najdem tega: Go to \private\10202dce on the phone’s folder., ko pregledujem mape na telefonu?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Zanimiv eksperiment, ampak ti toplo priporočam, da ga ne ponavljaš več...

Litijeve baterije lahko s pretiranim praznjenjem poškoduješ. Sicer imajo vse vezje, ki zagotavlja, da do takšne izpraznitve ne more pridit (prej ugasne telefon), ampak tu očitno nekaj ne štima čisto.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Vse lepo in prav ampak nikjer ne najdem tega: Go to \private\10202dce on the phone’s folder., ko pregledujem mape na telefonu?

V nastavitvah moras vklopit, da lahko vidis sistemske in skrite mape... pa isto velja za oba pomnilnika (vgrajenega in kartico - torej c:\ in e:\) ... to lahko naredis tudi na telefonu s pomocjo kaksnega file managerjea (vgrajeni mislim, da ne omogoca brskanje po sistemskih in skritih datotekah) ... en tak je recimo X-plore ...

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.975
3.631
113
Meni se včasih, ko ga praznega a še delujočega priklopim na polnilnik sam ponovno zažene :D Je pa res da vse drugo te napakice odtehta.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Še eno vprašanjce za E71 poznavalce, če imaš nastavljen mail for exchange, se da preko telefona dostopati tudi do folderjev v mailbox-u ali ne?