E71 in pike

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Pozdrav,

sedaj imam mojo Nokio E71 že skoraj 1 leto in jo vedno skrbno čuvam v priloženem etuiju. Ker jo dobro čuvam, nima tudi nobenih prask ne nič; razen tistih par pikic prahu pod zaslonom, ki je standard pri večini.
Imam pa sedaj tudi neke pike na navigacijski (srebrni navi tipki) tipki - pojavljajo se namreč globoke pike, kakor da bi plastiko počasi razžiralo. Na začetku jih je bilo bolj malo, sedaj jih je pa čedalje več. Sam telefon prijemam vedno s čistimi roka in to ne more biti posledica mojih rok. Lahko dam telefon na servis in upram, da mi ga zamenjajo (zaradi tistih prahu pod ekranom - stvrna napaka in teh pik)?

Prilgam tudi sliko:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Na servisu ne bo nix, razen proti plačilu. O stvarni napaki ali serijski napaki pa lahko samo sanjaš.

Podoben primer je bil pri meni in N73. Rdeče ohišje je ratovalo črno. Seveda je bilo krivo vse, samo slab material ne. Sem plačal zamenjavo (seveda ni bila poceni, prav nemarno draga je bila), čez par dni se je isto začelo ponavlat...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Guardy, drugič moraš malo potežit in zahtevat pisno obrazložitev, zakaj naj bi nekaj ne šlo v garancijo in zakaj je serviser tako hudo prepričan, da si kriv za napako ti. Oni se trudijo čim manj stvari popraviti zastonj (garancija) in če ti lepo skloniš glavo ter se strinjaš, je dosegel svoje. Če lepo, vljudno ponergaš in za vsak pasji drek zahtevaš obrazložitev, mu vmes parkrat razložiš, da to ni res in naj te, lepo prosim, ne ima za lažnivca, bo marsikaj šlo v garancijo, kar drugače ne gre. Če ne zaradi drugega, ker te bodo imeli dovolj.
evil.gif

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Se pravi nimam pogojev, da kaj dosežem. Ker stvar je čedalje bolj nesramno grda in neprofesionalna za tak oz. ta telefon.
Sem probal malo pogooglati zs to napako, a brez uspeha.

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
ksz..
Ali se da na e71 zamenjati samo spodnjo srebrno - plastično ploščico pod tipkovnico. Prav grdo se je opraskala, celega ohišja pa zaradi tega nebi menjal..

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Na N70 se mi je zacela lusciti barva in sem jo mesec pred iztekom 2 letne garancije nesel v trgovino in so jo oni poslali na sevis,po treh tednih sem dobil komplet menjano ohisje tipkovnico-telefon kot nov in vse v garanciji.
Je pa res da vse telefone dosedaj tudi trenutno E71 kupujem izkljucno v Italiji ker so od vedno imeli dvoletno garancijo,so cenejsi in v Italiji ni Teleraya ampak pravi Nokia servisi.