E66 problem

ant

Pripravnik
Čao

Nazadnje sem mobitel izklopil pred odhodom na letalo. Po letu sem mobitel priklopil. Na začetku se normalno prižgeje lučka tipk, nato pa se ekran osvetli, vendar je povsem črn. Ekran še nekajkrat utripne nato pa se mobitel izklopi.

Če mobitel priklopim na usb se sliši zvok za prikop nove opreme, čez nekaj sekund pa vok za izklop opreme, tako ne morem niti na novo naložiti sistema.

Ali se komu sanja kaj bi bilo? Na žalost je mobitel že izven garancije, zato sem ga odpeljal že na nek servis, kjer pravijo, da jim ne uspe na novo naložiti softwarea. Nisem ravno prepričan v sposobnosti tega servisa...

Ali mi lahko predlagate kakšen dober servis v LJ?

Hvala

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Mora delovati s temi tremi tipkami,ker je symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 in to pomeni da ga formatiraš.Edino če ti je šel ekran ,da si kam prislonil ali pa drsnik .

ant

Pripravnik
Spet se oglašam. Kupil sem rabljeno nokio in z nss zamenjal product code. Sedaj sem updateat firmware pa je že zadnja verzija, ki pa ni slovenska. NSU mi ne da možnosti reinstal, medtem ko na kolegovi e52 tale funkcija deluje.

Ali je možno tale firmware na kakšen način na novo naložiti?

Hvala

ant

Pripravnik
Sem uredil. In sicer je bil problem, ker je bila že naložena verzija fw 501.21.1. Product code, ki sem ga spremenil pa je imel zadnjo verzijo 500.21.9., kar bi pomenilo downgrade pa očitno ni pustilo.

Nato sem spremenil na product code od simobil vodafone fw in updateal. Sedaj imam slovenščino, ampak tudi sitno vodafone verzijo fw. Čakam na novo verzijo fw za moj product code.

LP