Če se prav spomnim, moraš geslo za SI-PASS kreirati preko certifikata, potem ga pa lahko uporabljaš brez njega.Jaz sem se ravno danes lovil. Včasih se je uporabljal tisti ProxSign. Sedaj pa moraš (vsaj zdi se mi) preko SI-PASS. Sem in tja človek sicer pade v kakšne nerodnosti ... potem pa gre.
Nov email naslov imaš narejen v manj kot 5 minutah (Gmail, hotmail, outlook, yahoo...) Naredi si še forwarding na svoj obstoječi naslov pa rešeno.No fino sedaj ko sem hotel na novo aktivirati digitalni podpis z novim certifikatom se mi pojavlja, da mi staro geslo ne deluje pri prijavi.
Ko pa hočem na novo kreirati geslo za prijavo, mi po mailu pove da je vaš elektronski naslov je že bil uporabljen
Poglej priponko 44981
Probaj se prijavit s tem, ki je ze v uporabi in resetiraj passwordNo fino sedaj ko sem hotel na novo aktivirati digitalni podpis z novim certifikatom se mi pojavlja, da mi staro geslo ne deluje pri prijavi.
Ko pa hočem na novo kreirati geslo za prijavo, mi po mailu pove da je vaš elektronski naslov je že bil uporabljen
Poglej priponko 44981
Samo ti imaš/si imel težave. Meni dela s certifikatom.Euprava down ali pa imam samo jaz težave?