Pozdravljeni. Zanima me ali imate kakšne izkušnje pri e skuterjih. Namreč odločam se za nakup ali tomos e lite ali če poznate Nqi sport ali Mqi sport
Ne vem kakšen motor ima tomos vgrajen in kakšen je prenos moči.
Kaj je bolje da je prenos moči v motorju direktno ali da gre iz motorja prenos preko jermena ali zobnikov kot ima verjetno tomos. Če bi dobil tomosa za ceno z 20ah baterijo za 1300eur , pa če dobim 500eur subvencije ekosklada bo bla to top naložba verjetno.
Gledal sem tomosa in vidim da je motor kar nadležno glasen. Naslednji teden grem na testno vožnjo z vsemi tremi modeli.
Ne vem kakšen motor ima tomos vgrajen in kakšen je prenos moči.
Kaj je bolje da je prenos moči v motorju direktno ali da gre iz motorja prenos preko jermena ali zobnikov kot ima verjetno tomos. Če bi dobil tomosa za ceno z 20ah baterijo za 1300eur , pa če dobim 500eur subvencije ekosklada bo bla to top naložba verjetno.
Gledal sem tomosa in vidim da je motor kar nadležno glasen. Naslednji teden grem na testno vožnjo z vsemi tremi modeli.
NIU serija NQi | SmartElektro električni skuterji in motocikli
Po svetovnem uspehu v preteklih letih je izpod rok proizvajalca NIU sedaj na voljo prenovljen, še boljši e-skuter serije NQi. Odlikujejo ga predvsem drzno
www.smartelektro.si