Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tale LED po armaturi je meni tako tako, sploh, če ženska izbere osvetlitev. Še dobro, da je v meniju možnost izklopa oz boljši, da ne poveš, da se da menjati barve.
Sam avto pa zgleda vrhunsko, pelje se pa še boljše.
Citat: Uporabnik Davidoff pravi:
Tale LED po armaturi je meni tako tako, sploh, če ženska izbere osvetlitev. Še dobro, da je v meniju možnost izklopa oz boljši, da ne poveš, da se da menjati barve.
Se strinjam, meni tole spreminjanje ambientalne svetlobe deluje kot kitajska tuš kabina z radiem. Če, že potem naj bo v barvi števcev in ostalih gumbov na armaturi z opcijo potenciometra in nič drugega.
Čudi me, da ima dizel kar 2 litra nižjo porabo od primerljivega bencinarja (v praksi je to potem 3 litre pri normalni vožnji, pri agresivnejši pa 4-5 litrov razlike). Glede na to, da so pri drugih znamkah razlike zgolj par decilitrov.
MB 220d je popolnoma nov motor in temu primerno zmogljiv/varčen. Verjetno bo razlika predvsem zaradi odličnega dizla in ne zaradi "požrešnega" bencinarja.
Ok, potem lahko v kratkem pričakujemo še prenovljenega bencinarja z vsaj 1,5litra nižjo porabo od tega trenutnega.
Škoda le, da je dizel neuporaben za večja mesta ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.