Dvojni umivalnik, širine 100 ali 120cm

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Hej.

Iščem dvojni umivalnik za kopalnico, nekako čimbolj poceni, do širine 120 cm (lahko je tudi 100cm), skupaj z omarico pod umivalnikom. Barva ni tako pomembna, tudi vratca ali predali ni pomembno, da bi le bilo čimbolj poceni...

Gledam nekaj takega: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S29903452/#/S59023486 (le da je še tu potrebno dokupit umivalnik za 150 - 180 eur)...

Če ve kdo za čimcenejšo rešitev, lahko tudi iz bolhe, naj prosim napiše... Pa tudi če je iz avstrije, ni problema...

Hvala že vnaprej!
Ajde

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
imam točno ta sestav ( na sliki v duetu) v kopalnci 2.5 x2.5 sem zelo zadovoljen moderna klasika
2304338-ikea-bathroom-design-ideas9.jpg

Priponke

• 2304338-ikea-bathroom-design-ideas9.jpg
    2304338-ikea-bathroom-design-ideas9.jpg
    44,1 KB · Ogledi: 809

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
mainstrem... raje imam dva metra dolg enojni masivni sestav, kot pa te neke zapovedene "aktualne" fore

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Meni osebno pa bi bilo zelo priročno, sicer zaradi malenkosti, ampak vsakodnevnih malenkosti...

Vglavnem, kje bi se dalo kupiti za normalno ceno?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Dvojni umivalnik mi ne bo nikoli jasen...

Isto sem se spraseval
smile-1.gif

dokler se ne začneta skupaj vstajat in oditi isti čas od doma, potem res ni problem:)

Če pa skupaj vstaneta, skupaj zajtrkujeta... potem pa pride tudi do tega, da sta skupaj pred ogledalom/umivalnikom... Saj ne namerno, da je to kjut, ampak pač dogodki si sledijo:)

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Jaz imam tega (le umilalnik, omarico imam narejeno po meri) in mi ni niti malo zal, ker 2 pipi v kopalnici sta bomba, ne samo ce se hodi istocasno zjutraj v sluzbo ampak tudi drugace
cheer.gif

KOLPA SAN OUJ 120

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.134
197
63
mi imamo tudi dvojnega (dolžina 100cm) - ampak samo z eno pipo.
zelo uporaben in tudi vizuelno izpade lepše od manjših

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.986
113
meni pri dvojnem umivalniku najbolj prav prideta dvojna predala spodaj. se pravi možnost, da stojiš pred umivalnikom in ogledalom, potem pa levo (ali desno) od sebe potegneš predal in ven vzameš kar rabiš. če hočeš imeti kolikor toliko prostoren predal pa mora biti dolg --> prostor za še en umivalnik. Tako se ni treba nikamor umikati ali cel, da potegneš ven predal ali z glavo, da se umakneš krilu viseče omarice. Z visečimi omaricami imam jaz na sploh "probleme". niso mi všeč, še v kuhinji nimam nobene. Kaj jemljem iz predalov ven, da je treba tolikokrat poseči, vprašajte svoje žene. Gre za proceduro...

Če se pa dva ali več oseb odpravlja od doma istočasno pa gre za skupno kopalnico, potem je pa to sploh nobrainer.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.554
1.157
113
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Jaz imam tega (le umilalnik, omarico imam narejeno po meri) in mi ni niti malo zal, ker 2 pipi v kopalnici sta bomba, ne samo ce se hodi istocasno zjutraj v sluzbo ampak tudi drugace
cheer.gif

KOLPA SAN OUJ 120

Mi lahko poveš, kako je s čiščenjem, ker naj bi bil umivalnik iz tehničnega marmorja?

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
cheer.gif

KOLPA SAN OUJ 120

Mi lahko poveš, kako je s čiščenjem, ker naj bi bil umivalnik iz tehničnega marmorja?

hmmm....ce sem iskren, je izredno nezahteven za ciscenje, je pa res, da ima v hisi mehko vodo, tako da ni nekega vodnega kamna + tega pa ga vedno po umivanju na hitro obrisem, ker mi to vzame 10s (ne pustim, da se mi zobna pasta zasusi, ali pa da bi voda stala gor tak dolgo, da se sama posusi
smile-1.gif