DVD/RW-problemi

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Moj problem je sledeč.
Ko gledam film katerega sem zapekel na DVD/RW-ju, na DVD predvajalniku mi vedno začne "štekati". Zanimivo da mi vedno "šteka" približno ob istem času.
Ali je problem v "pekaču" kateri vedno zataji ob približno istem času, ali je problem v DVD predvajalniku?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Lahko je oboje, nekateri pekači RW-je spečejo slabše, DVD predvajalniki pa jih še slabše preberejo. Preskakovat začne najverjetneje tam, kjer spremeni hitrost snemanja (npr. iz 4x na 8x).

Sam v Yamahi nisem mogel normalno gledat filmov dokler nisem začel kupovat izključno Verbatimove DVD-je in kupil LG pekač.

Pri DVD-+R ti enako dela ali samo pri RW?

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Ja enako mi dela na vseh zapečenih DVD-jih. Tudi DVD/+/-R
Hitrost med peko imam nastavljeno ročno na 4x hitrost tako, da ne bi smel biti problem spreminjanje hitrosti.
DVD pekač pa imam Matshita., player pa Xoro 8410

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Vedno zašteka na isti poziciji v filmu ?
Kaj pa na PC ?

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mat-shit-a nima zastonj takega imena. To imaš najverjetneje v laptopu ne? Ne bo druge kot zunanji pekač kupit (priporočam LG in Samsung), sej niso dragi.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Vedno zašteka na isti poziciji v filmu ?
Kaj pa na PC ?
Ja vedno zašteka pri vseh filnih vedno po približno 1 uri predvajanja.
Na PC pa dela BP

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Mat-shit-a nima zastonj takega imena. To imaš najverjetneje v laptopu ne? Ne bo druge kot zunanji pekač kupit (priporočam LG in Samsung), sej niso dragi.
Ja to je v laptopu. Ma verjetno le ni tako zanič...da bi ga zaradi imena moral menjati

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Ali je problem v "pekaču" kateri vedno zataji ob približno istem času, ali je problem v DVD predvajalniku?
Preprosto: Zapeči en DVD na drugem pekaču in predvajaj na Xoro-tu.
(ali pa tvoj DVD predvajaj v kakem drugem Xoro-tu ali podobnem predvajalniku)

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Sedaj sem probal še tretjo varianto.
Isti DVD, kateri mi je včeraj po eni uri zaštekal, sem danes začel predvajati 5 minut predno je včeraj začelo zafrkavati. Na delu, na katerem mi je včeraj štekalo, mi danes normalno deluje????
confused-1.gif

Prišel sem do zaključka, da ko se Xoro "segreje" (približno po 1 uri) začne štekati.

Nazadnje urejeno: