DVD in mpeg predvajalnik v avtu

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Kupuje se CD, DVD in mpeg, avi, mp3 predvajalnik za avto za otroka. Montiran bi bil na vzglavniku ali njegovih nosilcih. Zaželjena je lahka montaža in odstranitev (kraje), preprosta uporaba, možnost priklopa slušalk in daljinec. Gledam, da ima večina 7 col zaslone, kar se mi zdi malo, obstajajo večje zadeve? Tablica ne pride v poštev, ker nima DVD predvajalnika in daljinca.

Lahko kdo kaj priporoči, saj se pri nas prodajajo same noname zadeve tam do 200 eur.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Tona otroške robe je na dvdjih, muzika na cdjih in po pravici se mi ne da vsega vlečt z neta in dajat na tablico. Poleg tega imajo teli dvd predvajalniki že tudi plac za kartico ali usb ključ in še vedno kaj gor naložim. Bom pogledal še tablice + daljinec + nosilec za v avto, ampak po moje bo dražje in bolj tečno.

22. jul 2007
13.394
1.649
113
124
Ali pa nabaviš še joystick in ne boš več otroka spravil iz avta
grims-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
ampak po moje bo dražje in bolj tečno.

vbistvu ne bo, ker za božička boš pa še tablico iskal
wink-1.gif

te razumem, da ti je tečno sedaj dvd-je presnemavat... ampak tablico bote lahko uporabljalo vsi, tudi otrok izven avta še za kaj drugega kot risanke in lažje jo je pospravit seboj v kak nahrbtnik ali žensko torbico.
začetna investicija bo sigurno višja, ampak na dolgi rok in prednosti ki jih dobiš zraven, pa vsaj po mojem pretehtajo.

pa dvd/cd se en dva tri zripa;)

Nazadnje urejeno: