DVD HD Recorder

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Mi lahko kdo svetuje, kaj naj kupim..
Moje zahteve so:
minimum 160 Gb disk
da ni glasen..

Predvsem da ni glasen, ker zadnjič sem imel enega doma, pa je brnel kot helikopter sredi dnevne sobe...
TV ja na normalni glasnosti sploh nisi slišal..

Torej z idejami na plan, lepo prosim
cheer.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Samo SONY-ja se izogibaj. Glasen sicer ni, je pa taaaaaaaaaaaaakoooooo pooooooooočasen da popizdiš...

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
No jaz mam izkušnje z HX 720 modelom...morda je ta tanov kaj izboljšan. Počasnost se je pa nanašala na to, da ko npr. želiš prestavit program, aparat odreagira šele sekundo ali 2 po pritisku na tipko. Aja, pa če imaš na istem CDju posnete mp3-je in slike (.jpg)...slike zazna in jih lahko gledaš, mp3-jev pa ne moreš poslušat
stupid-1.gif

Je pa kvaliteta posnete slike super (sploh ne opaziš da gledaš posneto oddajo/film
cool-1.gif
)

MaLiX

400. registrirani uporabnik
9. avg 2007
169
2
18
Obišči stran
ja je že kakšen HD DVD rekorder, ki bi imel izhod za PC.
Da bi na HD rekorder posnel posnetek in ga prenesel na PC (preko kabla - ne preko DVD-ja), ter ga tam obdelal.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
jaz imam philipsa, in je tudi zelo počasen. prižiga se kakih 10 sekund, programe menja 2 sekundi. IR sprejemnik slabo lovi. moti me tudi to, da kadar ga ugasnem in je manj kot ~30 GB prostega prostora, se noče takoj ugasniti, ampak teži, da je premalo prostora na disku in da (mogoče) ne bo mogel snemati na timer. poleg tega mi je 2× totalno zmrznil in sem ga moral izklopiti iz elektrike, da sem ga oživil.
je pa tih, ventilatorja se praktično ne sliši

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tudi sam imam Phillipsa 3450 s 160 GB in vse, kar je napisal "sass" drži.
Vklaplja se 10-15 sekund, programe menja od 2-3 sekunde, je resda tih, se mi je pa že ene parkrat kar sam resetiral. Gledam DVD, pa sredi filma predvajalnik ugasne in se takoj postavi na novo. Pol pa spet od začetka ... še dobro, da poznamo chapterje ...
cheer.gif

Remote controler pa ima dokaj slabe tipke, premehke.

p.s. še dobro, da sem ga vsaj poceni kupil (pred pol leta v AT za 199 EUR)

Noker

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
No naj povem, da sem včeraj dobil HD recorder in sicer SONY RDR-HX950 .
Prvi vtisi so O.K, ni glasen, kar mi je pomembno ( malenkost, ampak res malenkost se sliši od vibracij ki joh prenaša na omaro), prestavlja kanale tudi zadovoljivo, nič počasneje kot televizor sam, všeč mi je velik disk, da lahko režeš reklame iz posnetega materiala, pause TV je zmagovalna funkcija, jukebox tudi....zaenkarat sem zadovoljen kar sem lahko v enem dnevu preizkusil...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Če vse idealno bi bilo....

Kaj naj rečem, zadeva me je razočarala predvsem iz pogleda da USB ne omogoča predvajanje filma direktno z USB ključa, film tudi na trdi disk nemoreš posnet iz USB...tudi iz DVD če ima film kakeršnokoli zaščito... Poleg tega ne predvaja vseh formatov ...itd

Hvala bogu da ga lahko vrnem in vzamem pol cenejšega Philipsa DVDR3570H ki vse to omogoča,

Tako kot mi je nekdo rekel...kupil si žakelj z mucico...
10.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
To pa nevem

Mislil sem vzeti tega Philpsa

saj mi ni tolk pomemben DVD kolikor mi je USB ki naj bi bil polno delujoč

Imaš ti istega....kakšne imaš kaj izkušnje z njim....glasnost ...itd

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ne, ni isti. Moj je 3450. 160 GB in nima USBja.
Glasnost je v redu, z ostalim sem zadovoljen, sploh pri tako nizki ceni. Samo se mi je pa že ene 2 x kar sam od sebe resetiral (ampak samo v načinu DVD). Zakaj, ne vem. Pa dobro, saj za tak denar ne morem pričakovati ne vem kaj. Zato tudi sem zadovoljen. Bo pa to že čez 1 leto toliko zastarela tehnologija, da ni pomembno, kaj danes vse ima.
Bluray is on the way.
cheer.gif

Noker
nahrung002.gif