DVD film preko USB na predvajalniku

fritz

Fizikalc
26. jul 2007
358
27
28
Dvix preko USB vhoda lahko gledam normalno, zatakne pa se pri DVD-ju, kjer ne znam zagnati film. Ima kdo kakšno idejo?

lp

fritz

Fizikalc
26. jul 2007
358
27
28
Mogoče
frown-1.gif
,
imam LG predvajalnik kupljen pred par meseci

fritz

Fizikalc
26. jul 2007
358
27
28
Sem naredil, ko sem šen na prvi vob se mi je odprla stran z menuji. Vendar nisem mogel izbrati nič(play, subtitles ipd... kot bi bilo zmrznjeno,), ko sem izbral naslednjega, se je film zagnal normalno, vendar nisem mogel izbrat podnapisov
frown-1.gif
. Na tipki kjer izberem podnapis(pri dvix) je bila št. 0. Ko sem zapekel DVD pa sem napise lahko normalno izbral iz menuja.

lp

fritz

Fizikalc
26. jul 2007
358
27
28
Sem bral, ampak so navodila zelo slaba, sploh pa, kar se tiče USB so pa čisto do k...a
smile-1.gif
beri: "jih za ta problem ni".

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a to ti pri vseh dvd-jih dela ali samo pri enem?
Kolega ima enake težave s tv-jem, ki predvaja filme s ključka. Pri nekaterih sploh meni ne dela, pri nekatirh vidiš meni pa izbrat ne moreš in podobno.

Probaj zagnat še kater drug vob fajl ali pa kater drug fajl, mogoče pogruntaš kater je pravi.

scott

Pripravnik
1. sep 2007
405
1
18
Pri predvajanju DVD preko USB je potrebno upoštevati nekaj pravil:
- pri večini predvajalnikov preko USB ne smeš imeti VOB datoteke v podmapah npr. filmi/filmi/film ta pa ta/video_TS/ VOB.datoteke, ker jih potem ne bere. Datoteke iz video TS kar skopiraš v npr. mapo naslov filma/... Video TS podmape itak ne rabiš, če boš pa pekel na DVD plošček pa jo potem narediš.
-če ti pri zagonu prve VTS 1.0.VOB datoteke prikaže meni pač greš na drugo VTS 1.1 ali na tretjo., dokler filma ne zažene.(ko najdeš tisto VOB, ki je velika 1 G). Podnapisov preko menija ne moreš nastavljati, tudi filma ne zagnati. Na naslednjo VOB datoteko gre potem itak avtomatsko.
-podnapise nastaviš med predvajanjem filma z daljincem na tipki sub. Ponavadi je treba za vsak velik VOB posebej, ko gre na naslednjega, torej štirikrat med predvajanjem DVD-ja.

Saj je bilo to na tem forumu že večkrat napisano, ne tu pod Telefonijo in internet ampak v podforumu Elektronika, kamor spada.

filipc

Zelenc'
25. okt 2010
2
0
1
Hm, kaj pa konkretno model LG HLB54s? ima kdo izkušnje?
Pri predvajanju DVDjev preko USB enote ne bere podnapisov. Pri subtitles nastavitvah piše off, ne gre nastavit podnapisa. Ali sploh ne bere na ta način (ker bere divx, mkv… podnapise brez problemov čez usb) ali je potrebno nadgradit? Ali je sploh opcija za dvd podnapise čez USB?
Sem probal direkt z vob fajli v mapi filma (kot opisano zgoraj)..., podnapis ne prime..

LP

FIlip

Nazadnje urejeno:

filipc

Zelenc'
25. okt 2010
2
0
1
aja, a je morda problem v podnapisih, ker na playerju ne izpiše IFO datotek?
na displayu se pojavijo le VOB fajli...