Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
en Samsung, en Seagate, oba 750 gb, pri obeh mi v smartu piše napaka zaradi "realocated sectors". Zadeva zaključena, vržem stran, ali se še da kaj storiti?
Vsak disk ima določeno število rezervnih sektorjev. Ko se osnovni prostor zapisa pokvari, sektor označi kot pokvarjen in prične namesto njega uporabljati enega od rezervnih (branje in zapise preusmeri nanj). Ko jih zmanjka, si v težavah.
SMART ti načeloma vrne število, koliko je že porabljenih.
Meni so pred kratkim zaštekali trije diski hkrati. Preiskal sem pol interneta za rešitev in večina ljudi mi je takoj rekla da so za v smeti. Potem sem našel eksperte za diske, ki so seveda imeli veliko več predlogov. Na koncu sem povsem slučajno sam ugotovil da z diski ni prav nič terminalno narobe. Software napaka ki se jo je dalo BP rešiti. Point je, da dobro preglej naokoli če je disk res mrtev. Ne sprejeti prvega mnenja ker diski so tricky zadeve. Vprašaj recimo na:
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.