Doma razmišljamo, da se odločimo za Telekomov-Mobitelov-Siolov Družinski paket B.
Sedanje stanje:
- žena je pred več kot dvemi leti pri Mobitelu kupila mobitel in ima sedaj naročnino 35 EUR.(če več kliče še več)
- mama ima sedaj mobitel z Mobi paketom, ki ga mesečno napolnimo za cca. 8 EUR,
- jaz imam službeni telefon z naročnino pri Mobitelu, nad neko vsoto porabo plačam sam, podatkovnega prenosa mi ne plačajo v službi.
Doma imamo Siol internet in Siol televizijo, paket Standard (torej dvojček), kar plačamo fiksno 39 EUR.
Za Siol imamo Sagema.
Imamo tudi stacionarni telefon s paketom "Standardni ISDNBA (Osnovni)) z naročnino cca. 18 EUR.
Jaz bi kot naročnik ostal v okviru službene naročnine, bi pa bil pridružen našemu Družinskemu paketu (a je to sploh možno?), s tem bi dosegel:
- lahko bi koristil 100 MB prenosa podakov (žena in mama ga ne potrebujeta),
- v družini bi se lahko zastonj klicali in SMSa-li,
- eno uro klicev v ostala slo. omrežja bi lahko pokoristili sami žena in mama
Sedanje stanje:
- žena je pred več kot dvemi leti pri Mobitelu kupila mobitel in ima sedaj naročnino 35 EUR.(če več kliče še več)
- mama ima sedaj mobitel z Mobi paketom, ki ga mesečno napolnimo za cca. 8 EUR,
- jaz imam službeni telefon z naročnino pri Mobitelu, nad neko vsoto porabo plačam sam, podatkovnega prenosa mi ne plačajo v službi.
Doma imamo Siol internet in Siol televizijo, paket Standard (torej dvojček), kar plačamo fiksno 39 EUR.
Za Siol imamo Sagema.
Imamo tudi stacionarni telefon s paketom "Standardni ISDNBA (Osnovni)) z naročnino cca. 18 EUR.
Jaz bi kot naročnik ostal v okviru službene naročnine, bi pa bil pridružen našemu Družinskemu paketu (a je to sploh možno?), s tem bi dosegel:
- lahko bi koristil 100 MB prenosa podakov (žena in mama ga ne potrebujeta),
- v družini bi se lahko zastonj klicali in SMSa-li,
- eno uro klicev v ostala slo. omrežja bi lahko pokoristili sami žena in mama