društvo ljubiteljev roštilja

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
po vzoru društva ljubiteljev mehkega pristanka , karkoli že to pomeni, bi ustanovil društvo ljubiteljev roštilja.
članarina bi bila simbolična, kak evro na leto. prirejali bi roštiljade in v okolje vnesli raznovrstnost prehranskih navad, ter nove pristope k pripravi jedi.
omenjeno društvo ima prostore za vaje skupin in malo snemajo oddaje, jaz bi pa imel eno brunarico, roštilj in snemal bi..kuharsko oddajo 'deset u pola'.

če bi uspel pridobiti sredstav, kot zgoraj omenjeni, bi lahko čez kako leto priredil roštiljado, ki bi bila večja od Leskovačke. na njej bi predstavil Žabarski æevap v totilandskem ovoju.

kaj mislite

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
po vzoru društva ljubiteljev mehkega pristanka , karkoli že to pomeni, bi ustanovil društvo ljubiteljev roštilja.
članarina bi bila simbolična, kak evro na leto. prirejali bi roštiljade in v okolje vnesli raznovrstnost prehranskih navad, ter nove pristope k pripravi jedi.
omenjeno društvo ima prostore za vaje skupin in malo snemajo oddaje, jaz bi pa imel eno brunarico, roštilj in snemal bi..kuharsko oddajo 'deset u pola'.

če bi uspel pridobiti sredstav, kot zgoraj omenjeni, bi lahko čez kako leto priredil roštiljado, ki bi bila večja od Leskovačke. na njej bi predstavil Žabarski æevap v totilandskem ovoju.

kaj mislite
Žabarski čevap!?
redface-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
To boš pa rabil članov, da boste pojedli za 20-50 jurjev čevapov na mesec...

Al bo šel levji delež za tvojo "nagrado" za organizacijo?
grims-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
jaz sem lahko goba
Goba za pit ali za pomivat?
Jaz se ne bom včlanil, je treba malo paziti na kile. EMŠO že grozi.
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa čak mal. kaj te j*** kam bom vtaknu mio € od ministerstva za kmetijstvo, od okoljskega, od javnega zavoda za enakopravnost državljanov, od odbora za promocijo slovenskih jedi itd....

100% pa na naših žurkah ne bodo kradli državniških A6...pa tut superbov ne.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mestni redar

A dobra ideja! Roštiljade še nimamo a nekoga, ki bo kazen napisal pa mamo!

Aja predlagam, da se roštiljada organizira v Stožicah. Bo Zoki 100% prišel! Garantiram!

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
jebeš EMŠO... roštilj je zakon.

ZA!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ja kam boš vtaknu?

Pa še fajn bo, če te bo kdo jebal, ker se lahko sklicuješ na diskriminacijo, tako in drugačno.
cheer.gif