Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Pri Tilijo bi tudi naj šlo. Vsaj tako sem že slišal od katere od strank. Tudi medo10, če sem prav razumel, so mu ravno to na Tilijo zrihtali.
No pri Tiliji ne gre, stanke, od katerih si dobil ta info pa so zavedene in ne vejo kaj govorijo in so verjetno dobile velik komercialni popust ali pa so bile v PR6 in so potem bile vse presrečene ker so že v PR4 torej klasično dol za 2 PR. Je to potrdil tudi Medo z zgornjim postom, kjer je lepo povedal, da je napredoval za 2 PR, kar je pri Tiliji klasika. Vedno pa se doda še nekaj komericalnega popusta, da je ponudba še boljša. Reklamiranje kopiranja PR pa ni nič rugega kot svojevrsten način pridobivanja strank, ki seveda potem vseeno naredijo zavarovanje pri tebi, tudi če ni v igri kopiranja PR, samo da je ugodna premija.
Če pa še kdo trdi, da je kopiranje bonifikacije pri Tiliji možno pa prosim za dokaz v obliki številke police, kjer se je takšno kopiranje izvedlo. Lahko 1-2-3 preverim zadevo na sedežu zavarovalnice. Če bi ta zadeva šla čez tako, kot eni tukaj gor pišete, bi bil jaz med prvimi, ki bi to tržil naokoli. Pa temu ni tako.
@Medo10 - osnovno premijo za AO imajo vse zavarovalnice tam-tam (t.j.čist previsoko) potem pa je vse odvisno od nadaljnih paketnih, komercialnih in drugih popustov.