Dropbox upload photos - sinhronizacija

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni
Kako se na dropbox uploada fotografije direktno iz telefona mi je jasno. Zanima me, ali obstaja varijanta, da bi fotografije iz dropboxa downloadal ? Da bi imel neke vrste synhronizacijo med dropboxom in telefonom?
lp

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.839
140
63
Tole bo OK: Dropsync
zmaga.gif

Sicer se pa dropbox na PC in telefonu sinhronizirata samodejno, samo željene fajle moraš ročno dovnloadad na telefon.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ne razumem te čisto... če imaš aplikacijo Dropbox na telefonu, potem bi ti moralo to že samodejno delovati.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Ne razumem te čisto... če imaš aplikacijo Dropbox na telefonu, potem bi ti moralo to že samodejno delovati.
ja samodejno deluje upload iz telefona na dropbox. V obratni smeri pa ne (vsaj jaz ne znam nastaviti)

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Meni npr. takoj k zaženem Dropbox na telefonu, počekira za novimi fajli... je pa res da se ne prikažejo v isti sekundi v mapi.

Odpri željen folder na telefonu pa počaki nekaj sekund.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Ja nisi me najbolj razumel ali pa sem jaz malo nerodno zapisal. Vse zadeve so res v dropboxu na obeh napravah. Jaz želim folder iz katerega se slike uploadajo na dropbox sinhroniziral nazaj v isti folder na telefonu...
Primer. s telefonom slikam in mi samodejno uploada na dropbox. Pomotoma slike na telefonu pobrišem in dropbox naj bi mi slike nekako nazaj uploadal. Skratka da bi imel sinhronizacijo med dropboxom in telefonom.
Na prvi pogleda tisti Dropsync izgleda točno tako

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Aha, hvala za primer, zdej sem te razumel
smile-1.gif

Ja to boš pa pomoje edino lahko dosegel s kakšno drugo aplikacijo, npr. kakor je zgoraj uporabnik "krimec" predlagal. Dropbox tega (vsaj kakor jaz vem) ne omogoča.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ja jest mam tud foldersynch, da mi določene slikce uploada v določeno mapo v dropbox (po defaultu imam izključen avtomastki dropbox upload). seveda morem jest slikce ročno na telefonu prenest v določen folder, in potem se to uploada...

mi pa ni jasno, kaj bi avtor rad dosegel - sinhronizacija v eno smer, v drugo pa tud al kako??