Driverji in ponovna inštalacija

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Živjo,

na hitro rabim nasvet glede driverjev... imam obstoječi sistem, pa bom menjal disk za večjega in hitrejšega, pa imam problem, da sem komp dobil brez vsega. Vem samo, da je Compaq
grin1.gif
Kišta je stara, notri P3 450 in 128MB rama...

Ali je šansa narest kak export driverjev, tak da ko bi ob ponovnem installu rabilo driverje da bi jih vedel od kod vzet? Kam se mečejo driverji ko jih "inštaliraš", nekako bi jih moral na kup spravit, da bi jih imel pri roki, ker sicer mi ostane samo čitanje čipseta pa brskanje po netu...

Lp
Peter

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Vse driverje (setup datoteke), ki jih boš oz. si jih potreboval si shrani nekam, npr. na disk, usb ključek, zapeč na cd.... in boš mel za naslednjič vse na kupu .

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Tnx... čeprav, zjle sem ga sprobal, se inštalira, pa se takoj vsuje. Probal tut še enkrat dol potegnit isto, tak da sem še vedno brez
frown-1.gif

Morda kaka druga varjanta?
crazy1.gif

@SpaceMonkey: A beeeeejž, kaj pa misliš da bi rad naredil drugega kot pa dobil te driverje
rolleyes-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Za tako staro škatlo se ne sekiraj, kakšni WinXP imajo zagotovo že tovarniško driverje za vse. Saj kaj pa je notri, kar bi rabilo neke driverje. Plata, prastara grafa in kaka brezvezena zvočna kartica.
Sploh pa dokler stvar še deluje, lahko pogledaš kaj je kaj in si potegneš sveže driverje z neta.

Nazadnje urejeno: