Drama Film

KendrickLamar

Pripravnik
17. dec 2013
43
0
6
Ne vem sicer katera zvrst so filmi, ki jih bom naštel vendar bi zares želel, če kdo pozna filme v tej zvrsti in če so vsaj približno tako dobri bi lepo prosil, če jih predlagate.

Pozna kdo še kakšne dobre filme v smislu:

The Pursuit of Happyness (will Smith)
Seven Pounds (will Smith)
The Weather Man (Nicolas Cage)
The Impossible (2012)

Filmi, ki ti dajo misliti in ki so tako bolj žalostni. Če kdo pozna kakšen dober film v tej zvrsti se lepo priporočam. Hvala

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
"21 Grams", "Henry Poole Is Here", "Incendies", "An American Crime", "'night, Mother", "Oslo, August 31st", "Mystic River".

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
25th Hour
American Beauty
Babel
Biutiful
Crash (2004)
Hotel Rwanda
Into the Wild
Intouchables (2011)
Jagten
La vita e bella
Requiem for a Dream

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
En tak lep film je bil na 2. programu rtv slovenija v času olimpijskih iger, če se ne motim, govoril je o nekem mladeniču, ki je delal probleme po mestu, oče mu je umrl, mati pa so odpustili, potem pa so se izselili in odpravili po ZDA iskat hišo, ki bi bila primerna za njihove finance, ki jih niso imeli. Našli so eno "hišo", ki je na eni strani bila zaprta, z lesa, na drugi strani pa vse odprto, tam so se vseeno naselili, iz smetišča prinesli polno uporabnih stvari ... ko so jo dokončno lepo zrihtali, jim je zgorela ... Odličen in žalosten film, posnet po resničnih dogodkih.

Ker pa ne morem najti preteklih sporedov, pa niti naslova filma ne vem, na žalost filma nisem gledal od samega začetka, zato sem glavni del zamudil, sem pa prebral v info v filmu. Približno se spomnim naslov filma, morda je bil Glava družine ali nekaj takšnega. Zgodba se je namreč nagibala na mladeniča.

če bi videl naslov, bi se ga takoj spomnil, na žalost sem pa ga pozabil.

Sicer pa tudi jaz iščem drame, predvsem posnete po resničnih dogodkih. Par dni nazaj sem na youtubu gledal dokumentarni film o auschwitzu, ki je bil posnet 2011 ...

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Spam ... se opravičujem, malo je povezava zaštekala, pa mi je dvakrat objavil post.

Nazadnje urejeno:

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Fant s kolesom ?

a je tale ?

Ne
smile-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Hvala za pojasnilo.

Filma nisem gledal, se pa spomnim, da je bil enkrat okrog OI v Sočiju.

Sem mislil, da je to ta ....