Dostop do spleta?

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
V pisarni bi rad preko nekega manjšega monitorja imel stalen vpogled na kamero pred vhodom.

Do sedaj sem imel na monitor priklopljen Android PC od RikoMagica-se povezal na splet in spremljal. Ampak je piece of shit, počasen, crknil čez 1 mesec, cepljen proti hitrosti.
Ima kdo kakšno boljšo idejo kako dostopati do spleta oz. ali je v ponudbi še kakšen mini PC, ki bi ga povezal z monitorjem?

Lp

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Zakaj ne kupiš kar IP kamero. Tako, ki ima povezavo v cloud oz v splet nastaviš porte in to je to. Aja pa ne pozabit geslo.

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Verjetno nisi razumel vprašanja.

Kamere in povezava-vse štima. Rad bi samo dostopal do kamere oz. natančneje live view imel preko monitorja. Do sedaj sem imel ta mini android PC, vtipkal IP in prišel do vpogleda. Ampak je težava v tem mini Androidu, da je crknil in me zanima, če obstaja še kaj podobnega...

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Mogoče ti pride v poštev kaj takega, mini windows tablica z dvojno kamero in možnost sim kartice in oddajanja slike/videa z lokacije? povezava
Pa če je zunaj je zaščitiš še pred vremenom pa imaš rešitev. Tudi ob izpadu elektrike imaš rezervo z baterijo.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
873
63
28
To kamero bi moral poganjat tudi Raspery Pi 2. Kar se tiče težav z USB močjo, pa lahko rešuješ z usb hubom, ki ima napajalnik.