dostavljalci časopisov

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Zadeva je takšna, da mi vsak dan ta primitivec ob pol 5 zjutraj s svojim dizeljskim ropotalom pripelje pod okno in nažiga muziko kot da gre v diskač. Preden mu en dan eno stisnem eno okrog tintare se raje pozanimam kdo ga najema in se pritožim delodajalcu. Imajo cajtngi direktno zaposlene dostavljalce? Nimam pojma sicer od katerega cajtnga je tale, imam pa občutek da pripelje delo in dnevnik.

starsky

Pripravnik
9. apr 2009
78
0
6
Njega direktno vprašaš, za koga dela. Najboljše in najhitrejše
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.851
11.082
113
On to gre iz diskača in preden gre spat, raztrosi te cajtnge okoli
evil.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik starsky pravi:
Njega direktno vprašaš, za koga dela. Najboljše in najhitrejše
wink-1.gif

Ja kot da nisem pomislu na to
grin1.gif
****** pa tako hitro, da preden karkoli reagiram ga že ni več.

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Pri nas vozi z avtomatikom, na katerem ima odprt izpuh.
Pri starših pa mečejo časopis k vratom in ko je dež prileti časopis na mokra tla in je uničen. Jasno, da nimajo naročenega.

jello

Guru
22. sep 2008
10.297
3.922
113
Med počitnicami je jeba, ker se dostavljalci menjajo. Pri meni zadnji mesec vsaj 2x na teden zamudi (ga ob 6.00 še ni). Če ga ne prinese do takrat ga ne rabim.

Ontopic: pokliči na službo za dostavo in povej kaj te moti. Pred leti se je dogajalo da ga je prinesel tam nekje do desetih ali pa sploh ne, ker se je prej zvrnil v jarek (enkrat se je zavalil direkt na škarpo na dvorišču). 2x sem klical (najbrž ne samo jaz) in so ga zamenjali. Sicer pa me je nekaj časa vsako jutro zbudil ko je pokrov nabiralnika spustil.
bonk.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Problem je, ker ne vem katera služba je za dostavo časopisov. Razen če misliš, da direktno časopis pokličem in se tam potožim. Vem, da časopis razvaža en mlad model, ki je dizeljsko ropotalo golf 2 pred časom zamenjal za dizeljsko ropotalo vw caddy + tuc tuc muziko. Poštarja, ki je približno pol ure za njim razvažal kubike reklam na enak tečen način s kangoojem in tuc tuc muziko pa smo že umirili s klicem na pošto.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik North_face pravi:

Ja, kaj te pa potem tako moti ? Tist trenutek, dva, pa res lahko mal potrpiš ...
evil.gif

Zbudi me uro in pol prehitro in me moti ja
rolleyes-1.gif
Pa saj nisem samo jaz tisti, ki je tečen.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ravno danes sem zgubil živce! Že dva tedna me en poštar zjutraj ob 5:30 zbuja s svojim frčijem. Čisto vsako jutro me zbudi, da ga jebem.

"Fiijuuuuuuuuuuuuuuuu, fijuuuuuuuuuuu" - prvi vhod.

"Fijuuuuuuuuijuuuuuuuuuuuuuu" - drugi vhod

"Fijuuuuuuuuuu, fijuuuuuuuuuuuu-" tretji vhod

...

"Fiiijuuuuuuuuuuuu fijuuuuuuuuuuuu - deseti vhod

bonk.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
... ki je dizeljsko ropotalo ... dizeljsko ropotalo ...

Jebalo te dizeljsko ropotalo
bonk.gif

(Aja, saj te
evil.gif
)

Včasih je fajn mal pogledat v kakšen slovar, da si vsaj približno pismen.

On topic: Neverjetno, kaj vse dandanašnje scrkljančke moti.
rolleyes-1.gif