v mnogih letih druzenja smo se veliko hecali in zabavali, si srkali zivce in dvigali pritisk. razlicni uporabniki ste me razlicno popredalckali, sedaj bi pa jaz odprl se en predalcek in sicer
rad bi anredil eno humanitarno akcijo za IR soča. rabim vaše nasvete, predloge, mogoče celo donacijo.
na web vem kako bom pdoprl zadevo
ali mi lahko kdo pomaga s kako podporo na kakem radiu
mogoče kakem cajtngu SJTV?
mogoče z donacijam v kakem pdojetju?
objavam na drugih protalih, masterr, suzica...
mogoče doniranjem svojega dela, izdelkov
drugo področje kjer se ne morem odličit kako je..kak odziv pričakovati. recimo ali naj jaz kot oče akcije dma za vsako donacijo še evro, cent, pol evra zraven..koliko..recimo da želim na ta način donirat še 1000€ zraven poleg osnovne donacije..koliko dati an donacijo, da bo to cca tam nekje.
a bi vi doniral prek web, s plačilom s kartico, al to nima smisla pdopret
a kaj pomaga dejstvo, da se donira direktno na Sočo, ne neki unicefi, rk, karitasi
a je kako upanje, da to uspe.
več o soči najdete na netu, so pa ekipa, ki se trudi za otroke, nas v najlepših letih in starejše. in sem in tja jim tudi kaj manjaka.
motiv, povod..o tem bi kje drugje.
prosim, d ani spama, modi dejte kontrolirat, vi pa se zadrzite. zadeva je popolnoma resna in jo zelim izpeljati.
hvala
rad bi anredil eno humanitarno akcijo za IR soča. rabim vaše nasvete, predloge, mogoče celo donacijo.
na web vem kako bom pdoprl zadevo
ali mi lahko kdo pomaga s kako podporo na kakem radiu
mogoče kakem cajtngu SJTV?
mogoče z donacijam v kakem pdojetju?
objavam na drugih protalih, masterr, suzica...
mogoče doniranjem svojega dela, izdelkov
drugo področje kjer se ne morem odličit kako je..kak odziv pričakovati. recimo ali naj jaz kot oče akcije dma za vsako donacijo še evro, cent, pol evra zraven..koliko..recimo da želim na ta način donirat še 1000€ zraven poleg osnovne donacije..koliko dati an donacijo, da bo to cca tam nekje.
a bi vi doniral prek web, s plačilom s kartico, al to nima smisla pdopret
a kaj pomaga dejstvo, da se donira direktno na Sočo, ne neki unicefi, rk, karitasi
a je kako upanje, da to uspe.
več o soči najdete na netu, so pa ekipa, ki se trudi za otroke, nas v najlepših letih in starejše. in sem in tja jim tudi kaj manjaka.
motiv, povod..o tem bi kje drugje.
prosim, d ani spama, modi dejte kontrolirat, vi pa se zadrzite. zadeva je popolnoma resna in jo zelim izpeljati.
hvala