Doseg slovenskega omrežja v tujini

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Koliko kaj lovijo slovenska omrežja v tujini?
Zadnjič sem bil slučajno v Ikei Villesse in zunaj brez težav govoril na slovenskem signalu. Isto tudi v Palmanovi, tam je v določenih oddelkih lovilo celo noter. Tušmobil. Fajn. Mobitel je imel signal v Palmanovi, vendar klic ni šel skozi.
Kakšne so kaj vaše izkušnje?

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Z M:Komunikator in Si.naIP vlečejo kar daleč
grims-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Zadnjič sem bil slučajno v Ikei Villesse in zunaj brez težav govoril na slovenskem signalu. Isto tudi v Palmanovi, tam je v določenih oddelkih lovilo celo noter. Tušmobil. Fajn. Mobitel je imel signal v Palmanovi, vendar klic ni šel skozi.
Kakšne so kaj vaše izkušnje?

Pred samim vhodom v zaliv Venecije, ko sem bil poleti, sem lahko še opravil klic iz Tušmobilovega omrežja
zmaga.gif

Lp.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Tudi sam ko sem bil tako v Istri v okolice Umaga in Savudrije in tudi ko sem se peljal proti Palmanovi in kraju Monfalcone sem našel tušmobilov signal in sem se lahko pogovarjal brez problemov.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Ja, 6310i je imela na hrbtu luknjo za zunanjo anteno, ce se pravilno spomnim. Samo moderni mobiteli tega nimajo vec...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik LaUros pravi:
Ja, 6310i je imela na hrbtu luknjo za zunanjo anteno, ce se pravilno spomnim. Samo moderni mobiteli tega nimajo vec...

Tudi Siemens S35i jo je imel...