Domen Kumer in ostali in njihovi koncerti...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
No, danes se je v našem okolišiu odvijal koncert Domna Kumra(erja). Prejsnji vikend je pa gostovala Manca Špik. No, in kot sem pričakoval itak low class music. Ampak zaimivo mi je to, da imata oba isto taktiko (človek bi reku, da pač, kdor ne more pokazati dost, igra na karaoke), in oba presenečata.... Itak komaj čakam da zamudim Domna... ok, nekako mi uspe zamudit 1. del nastopa... pridem tja... in je sledil še 2. del... in kaj je dedec predstavil? hm... en kup kopij, iz ljubljane pa do portoroža, ipd.... ok, pač odpoje par tistih njegovih komadov, in to je to... ostalo so pa same karaoke... DJ vrti muziko, un pa kaksen refren ponovi...

Zdej me zanima koliko oni to računajo? in na podlagi česa?

jest mu ne bi dal eura, da mi tam poje na playbacke od yugo-rocka!

smirk-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
No, danes se je v našem okolišiu odvijal koncert Domna Kumra(erja). Prejsnji vikend je pa gostovala Manca Špik. No, in kot sem pričakoval itak low class music. Ampak zaimivo mi je to, da imata oba isto taktiko (človek bi reku, da pač, kdor ne more pokazati dost, igra na karaoke), in oba presenečata.... Itak komaj čakam da zamudim Domna... ok, nekako mi uspe zamudit 1. del nastopa... pridem tja... in je sledil še 2. del... in kaj je dedec predstavil? hm... en kup kopij, iz ljubljane pa do portoroža, ipd.... ok, pač odpoje par tistih njegovih komadov, in to je to... ostalo so pa same karaoke... DJ vrti muziko, un pa kaksen refren ponovi...

smirk-1.gif

v soboto pa Murko
grims-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
žalostno da morajo otroci odraščati ob taki glasbi, a ne?
smile-1.gif

lahko bi mal umiril tele "pevce", pa imeli koncerte kakšnih kvalitetnejših pevcev in skupin.

Sam po drugi strani se pa dobro prodajajo... saj nekaterim ljudem so celo všeč taki...
Glih včeraj se je domnu vrgla ena oboževalka, stara tja okol 17 let, okol vratu in ga ni hotla spustit! celo varnostnik je mogu posredovat... mislim... to pa je sramota... in pol še z odra kr ni hotla it, jo varnostnik kr dvignu pa dol nesu, pol pa jokat... jao!!!

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

smirk-1.gif

Manca za krajši nastop računa 550EUR

Sam za videt je pa
cheer.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
haha pa ne bi dal 550€ za njo! Sam kaj je to dober zaslužek... v enem večeru, v 2-3 uricah ena plača... Uf! Škoda k nisem jest lep! Jest bi tud to delal!
pa tud za vidit ni nič posebnega... ok noge ma dobre, joški so umetni verjetno, faca pa tud nič posebnega! je natalija še vedno boljša, pa še več komadov ima...