Poln kufer imam že priklopljenih zunanjih diskov na prenosnike...na dveh prenosnikih sta prklopljena dva passporta z 1T, pa sem razmišljal da bi kupil tale ruter in nanj priklopil disk ter ga uporabljal kot oblak.
Zakaj ta ruter.
Ker omogoča višje hitrosti ( se mi zdi da bo to uredu)
po drugi strani pa....bi bilo mogoče OK če kupim kar WD my cloud . Ali mislite da bi bilo pametno da vseeno kupim zraven še router zaradi hitrosti....ali je potemtakem to čisto vseeno.
Doma uporabljamo samo prenosnike in tablice...vse gre po zraku, razen en televizor v dnevni sobi, drugi pa je preko ruckusa po zraku, sedaj se dogaja da zadeva včasih dol pade, to pa pomeni razne diagnostike in resetiranja...
Ponudnik interneta T2, paket TRIO,hitrost 100/10.
Je to smiselno ali pač nebom naredil nič in se bom samo€ znebil.?
Zakaj ta ruter.
Ker omogoča višje hitrosti ( se mi zdi da bo to uredu)
po drugi strani pa....bi bilo mogoče OK če kupim kar WD my cloud . Ali mislite da bi bilo pametno da vseeno kupim zraven še router zaradi hitrosti....ali je potemtakem to čisto vseeno.
Doma uporabljamo samo prenosnike in tablice...vse gre po zraku, razen en televizor v dnevni sobi, drugi pa je preko ruckusa po zraku, sedaj se dogaja da zadeva včasih dol pade, to pa pomeni razne diagnostike in resetiranja...
Ponudnik interneta T2, paket TRIO,hitrost 100/10.
Je to smiselno ali pač nebom naredil nič in se bom samo€ znebil.?