Domača garaža

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Doma imam nadstrešek za le dva avtomobila. Služita svojemu namenu, vendar, ker je pri hiši še en oldtimer, seveda zaseda prostor pod nadstreškom, en avto pa je zunaj. Oldi potrebuje ure dela in popolnoma zaprto suho garažo, ki bi bila dovolj velika, da se pospravi notri + , da se da v njej okoli avta prosto gibati.
Kakšna izvedba garaže bi bila najcenejša možnost? Na netu sem našel neke kontejnerske izvedbe, samo niso ravno ugodne. Zidana ali lesena je tudi drago...zbiram ideje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Postavi se en nadstresek, lesen. Potem pa osb, ali se cenejsi materisl in zapri od strani. Ce bos delal pozimi itd, nabij not striropor alivolno in osb z druge strani.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
Jaz sem sem glih v projektni fazi garaže plus nadstreška za avto. skupaj 6x9m vse pod isto streho. Garaža bo 6x6, nadstrešek pa 3x6. Gradja bo "ameriška" vse skupaj me bo prišlo kar se materjala tiče nekje okoli 3000€ . Vključene osb plošče, opaž, izolacija, štafli, okna, stranska vrata, betonska plošča in kritina. K temu je treba dodat še jurja za garažna vrata in pa delo, da mi skoplje za temelje.

Tak da kjer je volja je pot
smile-1.gif
Res pa, da rabiš v šartu že doma primerno orodje in podobno, da se lotiš.