Dolžina snemanja kamere, ob priklopu na omrežje

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Gledam tole kamero

http://www.mimovrste.com/artikel/1360035523/full-hd-kamera-sony-hdr-sr12e

snemanje na baterije me ne zanima, me pa zanima, če jo priklopim na električno omrežje, ali lahko vklopim snemanje in pustim snemati do polne kapacitete diska, nekih 16 ur.

Bo to delovalo, ali bo kamera kaj 'pametna' vmes in se izklopila ali kaj podobnega ?

Sprejemam tudi ugodne ponudbe za nakup
smile-1.gif
druge kamere me ne zanimajo, razen če nudijo podobno kvaliteto in še daljše snemanje v HD.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
Kamera je drgač prva liga. Imam SR11.
Verjetno je Majdič v Celovcu trenutno najcenejši v naši bljižni okolici.

Kaj boš pa snemal 16 UR skup? Misliš rabit zaradi resolucije za kak nadzor? Kam boš vse te klobase kopiral, da boš pregledoval.

Na vprašanje, ki je zelo specifično ne vem odgovora. Tud HDD še nisem imel polnega in ne vem, kaj naredi, ko zmanjka placa. Po logiki bi morala zaključit fajl ne da se kaj zgubi. Sprobal pa nisem.

S čim boš pregledoval 120 GB v enem kosu. Direkt na kameri in potem brisal?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Saj fajl ni dolg 120GB ampak je več fajlov po 2GB (verjetno kakšna omejitev file sistema ali pa AVCHD). Tisti program za prenos jih potem zlima skupaj.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ja, posnetke bom samo na hitro preletel, pa še to le če bo treba, nato zbrisal in drug dan znova.

Je kaj nujno potrebnega za dokupiti, ali bo za prvo silo ok kar je v paketu ? O kamerah nimam lih preveč pojma.

Pride morda kak daljinec zraven ?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Daljinec je zraven, pa še nek podstavek prek katerega lahko povežeš kablovje (napajanje, usb, video out) tako da kamera stabilneje stoji.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
Če hoč kamero prek HDMI priklopit na FHD panel rabiš kabel HDMI mini-standardni za presoljeno ceno v naših krajih okoli 50-55€. Kar sem spraševal pred par meseci razen SONY distributerji še niti slišal niso po štacunah zanj. Prek luže so 3-6 $.

Z daljincem se zato nisem še nič ubadal. Posnetke zaenkrat zaradi prešvoh PC pregledujem s PS3. Povezava USB.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Na AMD X2 3800 deluje predvajanje z CoreAVC dekoderjem brez zatikanja. Ne vem pa kako bo s hitrim pregledovanjem. Ko prestavim drsnik je potrebno počakati kaki 2 sekundi, da se predvajanje nadaljuje. Prav neprijetno, če hočeš kakšno stvar hitro poiskati.