Rad pogledam kaj bolj provokativnega in sem se odločil, da to delim s širnim alterjem.
Nanizal sem 3, zaenkrat mate dosti, upam, da vas ne bodo odvrnili od nadaljnega gledanja. Da vidim iz kakšnega testa ste in kako daleč vam sežejo obzorja.
Če ste že katerega videli pa toliko boljše.
Earthlings
Posnetek je krut, brez cenzure in zelo direkten. Traja približno uro in pol. Nehal sem pri eni uri ker sem dojel bistvo.
Ogled na lastno odgovornost.
ZeitGeist
Temelji krščanstva, zarota 911 (11.9., wtc), globalna ekonomija. V bistvu ti pove da živiš v zlaganem svetu. Sicer je vse skupaj bolj enostransko, kredibilnost vprašljiva, ampak predstavi dosti dejstev, ki jih težko spregledaš.
U.F.O.
Nisem še pogledal, ampak naj bi NASA vse priznala. Bomo videli.
...da vam skurijo še zadnje sive celice.
Nanizal sem 3, zaenkrat mate dosti, upam, da vas ne bodo odvrnili od nadaljnega gledanja. Da vidim iz kakšnega testa ste in kako daleč vam sežejo obzorja.
Če ste že katerega videli pa toliko boljše.
Earthlings
Posnetek je krut, brez cenzure in zelo direkten. Traja približno uro in pol. Nehal sem pri eni uri ker sem dojel bistvo.
Ogled na lastno odgovornost.
ZeitGeist
Temelji krščanstva, zarota 911 (11.9., wtc), globalna ekonomija. V bistvu ti pove da živiš v zlaganem svetu. Sicer je vse skupaj bolj enostransko, kredibilnost vprašljiva, ampak predstavi dosti dejstev, ki jih težko spregledaš.
U.F.O.
Nisem še pogledal, ampak naj bi NASA vse priznala. Bomo videli.
...da vam skurijo še zadnje sive celice.