Dojenček na tekmo - primerno ali ne?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Sem že bil na raznoraznih tekmah (košarka, nogomet, hokej) pa je bila atmosfera zelo različna.

Sedaj sem pa dobil vabilo na otvoritveni tekmi na Stožicah in razmišljam, ali bi bilo primerno odpeljat enoletnega dojenčka s sabo? Namreč, otroka nimam komu pustit. Žena ni bila nikoli na nobenem športnem dogodku in bi šla enkrat kaj takega izkusit, sam ne veva če bi bilo to primerno za otroka. Načeloma bi šli pogledat, pa bi bili tam dokler bi bilo otroku kul. Če mu nebi odgovarjalo, bi se pobrali in šli domov.

Ima kdo izkušnje s tem? Namreč, če to ni za otroka, se sploh nebi ubadali s tem in bi ostali doma.

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Jao, jao... Že malo zdrave pameti ti da vedeti, da masa ljudi, ki se nonstop dere, ni ravno primerno okolje za dojenčka.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Sem bil že na mnogo tekmah kjer sm vidu fotre s štruco u rok, pa ni tamaumu nč najedal. Odvisno pomojem od otroka in pa starosti pač. Če se slučajno odločiš za obratno, bi odkupil karti, ker je nisem uspel dobit. Imaš na ZS številko mobitela!

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
rešitev za tako situacijo. Še bolje je če otrok spi
wink-1.gif

jrmuffsbaby-crop.jpg

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
obvezno naušnike za malega, ker so še dost bolj ušesa občutljiva na glasne zvoke kot pri nas

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Rajši bi odprl temo z naslovom "Ali sem primeren za starša, saj bi otroka rad odpeljal na tekmo z 12 tisoč gledalci!"
smile-1.gif

S slušniki mu verjetno res nima kaj biti, brez njih pa je norost....

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
pa vsa gužva in drenjanje pri vstopu in izstopu iz stadiona mu verjetn tud nebo koristila
bonk.gif

sam res, a previjalna mesta za dojenčke so sestavni del modernih stadionov ?
confused-1.gif

pa hranjenje dojenčka med tekmo bi znalo bit tud zanimivo...še posebej če se doji
evil.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
če bo folk privlekel s sabo še 'vuvuzele' boste vsi trije dobili živčnega. Osebno bi ti toplo odsvetoval tak podvig. Raje pojdi sam če že, za skupni obisk pa počakajte še par let (seveda zavisi od otroka do otroka kako se odzove pa vseeno ne vem če se splača sprobavati na tak način).

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Na kraj pameti mi ne pride, da bi svojega peljal, sploh pa ne na današnjo otvoritev, kjer se zna zgodit še kak incident
evil.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Saj sem tudi sam bil bolj proti temu, a ni škodilo vprašat še za druga mnenja / izkušnje. Slušalke itak ne pridejo v poštev, ker bi bile v parih sekundah na tleh.
smile-1.gif
Tako, da bo kar doma v varstvu.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
:-( pa ne bo mogle razlagati, da je bil na otvoritveni tekmi LJ stadiona. ;-)

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Bil sem že na par tekmah, kjer so jemali dojenčke s sabo, bil pa sem prav "šokiran" ko sem bil letos na nogometni tekmi Japonska - Anglija in je bilo kar nekaj Japonskih dojenčkov na tekmi. da 2-3 letnih sploh ne štejem.... Če mislim, kako dolg letalski prevoz + tekma.....
bonk.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.129
3.185
113
saj ni problem se bo pa še tamau zraven drl, mislim da ne bo nobenga motilo

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Torej ta trenutek (3 minute pred koncem polčasa) gledaš(-te) pred televizorjem
sprasujem se.gif

Meni je sodelavec ponujal karto, pa sem jo raje odstopil bolj 'lačnemu' od mene
cheer.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jaz sem ga vidla lani na tistem zboru za legalizacijo marihuane
grin1.gif

Meni se zdi normalno, da vzameš otroka s sabo, če že hočeš. Vsak ve kakšnega otroka ima, bolj tečnega, ki joka za vsako pizdarijo ali bolj veselega, ki se ne pritožuje. Prvi pač ne paše v gužvo, drugi ti pa ne bo povzročal težav.