Dodatni avtomobilski popusti

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
308
6
18
Opel nudi dodaten 3% popust za nekatere vrste poklicev:
- zdravnik
- duhovnik
- pravnik
itd. (obstaja še za druge poklice, pa se ne spomnim).

Popust daje Opel kot firma in je neodvisen od posameznega zastopnika/prodajalca.
Popust se prišteje ostalim popustom, ki si jih izborite pri zastopniku.
Omejitev je načeloma ta, da moraš dokazati poklic (npr. kopija diplome) in
avto naj bi bil pisan na dotičega uveljavitelja takega popusta.

Navali narod!

Ima kdo še izkušnje z drugimi znamkami?

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
ravno za prave dajajo popuste, kaj pa delavci, kateri komaj nakrampajo skupaj (kredit) za avto, to pa je pošteno.....

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ma tej popusti so zame larifari. Si ne predstavljam človeka, ki bi za te 3% kupil drugo firmo od željene.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Dan danes 50% ljudi kupuje popuste in ne avtomobilov.
rolleyes-1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik b_t pravi:
Opel nudi dodaten 3% popust za nekatere vrste poklicev:
- zdravnik
- duhovnik
- pravnik
itd. (obstaja še za druge poklice, pa se ne spomnim).

Popust daje Opel kot firma in je neodvisen od posameznega zastopnika/prodajalca.
Popust se prišteje ostalim popustom, ki si jih izborite pri zastopniku.

Navali narod!

Ima kdo še izkušnje z drugimi znamkami?

uf ti pa še velik ne veš...pa tudi 3%
hysterical-1.gif
...

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.244
4.803
113
Pa kupi tisto kar si lahko privošči, sej ni treba bit tolk bebast da morš kupit nov avto...

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
renualt (tudi nissan) nam da novinarjem 10%, opel 8%, sam sem pri citroenu dobil 5% (na poklic kot novinar, si je prodajalec skopiral press izkaznico). tudi ford daje novinarjem popust. vsi omenjeni dajo popust poleg že veljavnih popustov in znižanj.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Citat:

In novinar si lahko samo 1x in ne 2x.
Če bi imel še sina in hčerko oba novinarja in bi k rednemu akcijskemu popustu prištel še popust za štiri novinarje bi plačal samo pol cene avtomobila
cheer.gif

Tukaj neki ne štima
ne-ne-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ksz

ce bi rad imel kdo kaksno PRESSko naj rece pa mu jo sprintam, sam slikco poslje ...tako na izi je to.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ne vem sicer, kaj si hotel povedat, ampak jaz sem prišel v salon, vprašal za ceno avta, ko mi je povedal ceno s popustom, sem vprašal, če se da dobit še dodatni popust za novinarja, ker vem da eni proizvajalci to nudijo. je rekel pustite mi podatke, je klical na centralo in mi po eni uri javil, da mu je centrala odobrila še dodatnih 6% popusta.
ko sem bil pri škodi, so tudi rekli, dajte nam kakšen dan časa, so me poklicali in rekli, da me bodo zavedli kot velikega kupca (kao da sem pri njih vzel malo morje vozil) in mi punudili še dodaten 4% popust.
to, da bi pa en s sfotokopirano PRESS izkaznico prišel do popusta je čisto možno, a vsak boljši prodajalec se bo pozanimal, če oseba res dela v tem poklicu in mu ne bo dal popusta kar tako. lahko pa tudi. jaz sem samo želel nižjo ceno in jo na koncu tudi dobil. pa nisem novinar po poklicu, ampak le delam v tem poklicu. z nobeno diplomo mi ni bilo treba nič dokazovat.