dodajanje tipe zvonenja pri symbianu

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
4
18
kateri symbian program bi lahko naložil da bi spreminjal zvonenja za recimor sporočila, pa za alarme...? ker pri prevzetem mi ne najde ničesar. da bi recimor premenil tip zvonenja za sms mi pokaže samo možnosti off, pa dostop do inerneta. sploh mi ne poka vseh komadov oz zvonenj ki jih imam gor. isto velja za privzeti ton zvonenja. tudi ne najde. se mogoče kakšne nastavitev al kaj je to lahko? če pa obstaja kakšen program, se pa priporočam.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sej je noter v meniju kr neki tega od nokie med toni zvonenja in za sporočila . Kateri FW pa imaš gor ? Lahko pa dodaš svojega kakšnega ? Daš na sd memory pa pojdi na toni in izberi .

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Na e51 bi moralo biti enako kot na e71, torej

Orodja -> Profili -> [ime Profila] -> Prilagodi

Tam najdeš opcije :
Ton Zvonjenja
Ton za videoklic
Izgovori klicateljevo ime
Vrsta zvonjenja
Glasnost zvonjenja
Opozorilni ton sporočil
E-poštni opozorilni ton
Opozorilo s vibriranjem
Utripajoča lučka
Toni Tipk
Opozorilni toni
zvoni za

Melodije za alarm in koledar pa spreminjaš v nastavitvah programa, se pravi Ura - > nastavitve -> Melodija budilke ter Koledar - > Nastavitve - > Koledarski opozorilni ton

Se da vse lepo nastavit, 3rd party aplikacije niso potrebne.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pa še neki mi napiš .Če imaš vklopljeno 3G in pri daljših pogovorih se ti kaj baterija greje ali pokrov baterije , mislim je zelo vroč da ne moreš več držati in moraš prekiniti .Sem imel črnega pa sem prodal glih zato .

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Kar tako.. da nabija poste
wink-1.gif