Dobro podvozje

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Enkrat sem tako slišal da so Fordova podvozja, focus npr. neuničljiva z odlično lego v ovinkih. Torej se je res potrebno držat forda al so še kakšne alternative. Pa je podvozje focusa že pri serijski opremi tako ? Nekateri hvalijo Hondo... tudi sam sem imel civica 4
smile-1.gif
generacija zelo zadovoljen. Torej kaj od poceni varijant za ovinkasto kr zjebano cesto.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Za ovinkasto cesto pride Ford kar prav ja.
cheer.gif

Sam potem za razjahano pa ne vem če še. Ni samo podvozje ampak tudi občuti se več na volanu, kar je lahko tudi minus odvisno od voznika. Mene so nekateri avtomobili že kar prestrašili, ker nisem navajen, da se na volanu nič ne čuti po čem pelješ, za druge je to prednost, ker bi najraje videli, da se avto pelje sam in to je to.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Moja ima ta zadnji model Fieste, tudi Fiesta se pelje odlično, bolje kot Polo in Punto
smile-1.gif
ne verjamem da je v istem razredu avto ki ima vsaj takšno, kaj šele boljše podvozje.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Ja recimo da rajši trpim tresenje volana kot nagibanje v ovinkih. Kaj potem imajo vsi fordi v vsakem razredu najbolj športna podvozja? Kaj to velja tudi za starejše generacije fiest?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Trend oprema je ponavadi taka "mladostna" bolj športna -> trši amortizerji, pri focusu tudi 1 ali 1,5cm nižje vzmetenje.
Ghia so pa fotr wagni, spet odvisno od modela je v vsakem primeru bolj ladijski od Trend in Sport opreme (če obstaja).