Dobre tuje spletne trgovine za foto opremo

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
http://www.foka.nl/site/

Tale je po mojem mnenju dokaj poceni...in preverjeno dober customer service imajo. Izdelek je baje dostavljen v 2,3 dneh po plačilu. Kar je hitreje kot 80% slovenskih podjetij, ki dostavljajo iz Ljubljane v Ljubljano.
bonk.gif

Katere so še preverjene, cheap tuje spletne trgovine?

roberto_x

Pripravnik
9. sep 2007
49
0
6
Pozna mogoče kdo tole spletno trgovino KUOESHOP

Cene so smešno nizke
cheer.gif

Edit: Sem malo pogooglal in zgleda da gre za nateg!

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ko so cene nižje za več kot 10% od bhphoto.com ali adorama.com, gre 99,999% za scam. Ko so cene 50% nižje, je pa zagotovo vse v redu... Sploh pri spletni trgovini na kitajskem.

PS: če nakažeš denar meni, ti zrihtam še za 15% ceneje
wink-1.gif
če kupiš več kot tri artikle, ti dam dodatni 25% popust...

PPS: Prste stran!

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
A je kdo že kupoval pri foka.nl? So najbolj ugodni, kar sem uspel najti in na odgovorili so mi v par urah. Planiram par k eur porabit za nov sistem in če kupim pri njih imam budget za en objektiv več
smile-1.gif
Zato me zanima, kako je z njimi...so resni ali niso?

hvala

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
eos...sem skoraj prisiljen zamenjat, ker bom delal z enim v studiju, ki ima canona in hoce, da ga imam tudi jaz.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
hehe....nimas kej. Ubistvu je men vseeno kaj pise na aparatu, vsi so dobri. Tle imam samo prednost, ker bom imel na razpolago cel spekter L steklovine
smile-1.gif
To....pa canon je edini, ki ima pravi makro objektiv, mpe-65.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik disco pravi:
A je kdo že kupoval pri foka.nl? So najbolj ugodni, kar sem uspel najti in na odgovorili so mi v par urah. Planiram par k eur porabit za nov sistem in če kupim pri njih imam budget za en objektiv več
smile-1.gif
Zato me zanima, kako je z njimi...so resni ali niso?

hvala

Jaz sem kupil objektiv. Vse štima, edino pustili so ga pri sosedi (ki jo ne poznam), ker me ni bilo doma.
stupid-1.gif
To se zmeni, da slučajno ne naredijo pri tebi...oz naroči na naslov, kjer boš lahko ziher prevzel.

Objektiv dela super. Zelo profesionalen odnoos. Nakazilo EUR vnaprej preko SEPA.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Evo, sem končno uspel vse porihtat, tko da sedaj samo še čakam, da poštar pride. Naročil sem na foka.nl, ker imajo krasne cene, poleg tega pa so izredno ažurni na mail, oz. odpišejo v največ dveh urah. Pa še vse so imeli na zalogi, tko da niti nisem rabil čakat. Uglavnem zaenkrat same pohvale. Da ne govorim, da sem prišparal skoraj 1.500 eur vse skupaj, proti našim trgovinam.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kako je pa z garancijo?

mene pa zanima ena stvar še, ker preko neta nikol ne upam takih stvari nabavljat, enostavno ne, Bangkok pa tudi ni šel skozi, ker če kupiš brez garancije, se full splača, lahko za našo ceno dobiš skoraj fotič in en konkreten objektiv, ampak ko pride do worldwide garancije, jo je treba konkretno doplačat, pa še ni nujno, da sploh velja tudi pri nas ... skratka, je kolega naletel na fer prodajalca, ki mu je to vse lepo razložil in odvirnil od nakupa.

zdaj pa mene zanima, kako je s trgovinami čez mejo, v Avstriji? so ceneje fotiči? zanimam se za 7D, in recimo, pri electronic4u je 7D 1200 eur (kolikor vem, je to Majdič), se pravi ostale cene ne morejo bit baš neki višje? torej, lahko grem v Avstrijo, v trgovino in ga kupim (to vem, da lahko, bolje bi bilo vprašati, če se vseeno splača
redface-1.gif
)

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Pri Majdiču je lahko razlika v ceni na spletu in v trgovini. Lahko pa naročiš na spletu in greš gor iskat (v bližini trgovine imajo tudi skladišče).
Sam sicer vse kupujem v tujini - če potrebuješ res zanesljivo zadevo, potem predlagam Isarfoto, sicer pa pri vseh resnejših evropskih trgovcih (ki so že dlje časa na delu) zagotovo ne bo težav.
Marsikaj naročam tudi iz Azije - tam predlagam Digitalrev (kar preko ebaya). Je pa potrebujem kaj cenenega, pa kar na ebayu najdem cenenega Kitajca
evil.gif
Je cena toliko nižja, da mi lahko tudi kaj narobe hodi - pa doslej še ni.