Dobre fore

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Sodelavcu ko ga ni v pisarni pustiš na mizi listek z napisom:pokliči g. Medveda in poleg št. ZOO-ja.

Malo težko je zadrževat smeh, ko vtipka številko in reče:Dober dan, tukaj Franci Novak, a bi lahko govoril z gospodom medvedom?

Noro, kak obraz naredi ko na drugi strani sliši:Tukaj živalski vrt.
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja no, sam taka fora se hitro lahko vrne... To se delate norca iz njegove vestnosti do dela! Zihr je bl pridn k vi, pa ga tko mal zafrkavate?
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ali pa, ko vse sosede hodijo gledat na vrt če je zelen paradajz že zrel, ti na svoje sadike obesiš kupljene na tržnici, potem se pačudijo kako to da imaš tako zgodnjega.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
Men so sodelovke ker sem jim skoz težil, da imajo polimane monitorje s post it listki... polepile ves monitor samo v sredini je pisalo:
pritisni F12... pritisnem F12... jaz mona sem pritiskal tipke, ki so se napisale na monitorju ziher 5 minut... zadnje sporočilo je pa bilo
Pridi na kufe smo ti napisale na post it listek jaz pa tega sploh nisem opazil ker sem tako zavzeto pritiskal tiste tipke
hysterical-1.gif

Pa enkrat smo mi naštimale otroško tipkovnico in miško od pokemonov ker sem kao otročji
rolleyes-1.gif

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
To z medvedom smo mi naredili enemu (že dolgo bivšemu) sodelavcu. Enkrat smo mu pa odklopili miško in za računalnikom priklopili brezžično (tisto za prezentacije). Pol pa revež ni vedel, zakaj se mu miška tako čudno obnaša... Pa enkrat smo mu prelepili kroglico na miški s selotejpom... Sicer pa je tip bil čudnež, ki je rožo na svoji mizi zalival s kokakolo.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.369
2.745
113
Ta je zakon office fora; naredis print screen desktopa, nato to sliko nastavis za desktop, zbrises vse ikone na desktopu, pa se start vrstico, da je komplet vse ... in gledas pol kako se matrajo in da nc ne dela