Citat:
Uporabnik guardy pravi:
S ali BREZ happy endinga?
Po tajski masaži sem bil vedno happy, ker je bilo konec.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Lahko kdo priporoča res dobro masažo hrbta in vratu v Ljubljani? Zadnjih nekaj let sem hodil k eni Tajki, ki je bila sicer super..., ampak po zadnjih treh obiskih se mi je stanje z vratom samo poslabšalo. Masaža je ZELO groba... dokler je delovalo, je...zdaj pa iščem kaj bolj človeškega.
Pogoj: Ženska maserka, pri tipu se ne bi mogel sprostit. Še pri frizerju se nisem mogel sprosti, če mi je kak tip pral lase.
Kolega mi je lih zadnjič razlagal, da ga lahko samo tip vredu zmasira. Je mel neke težave z vratom in je redno hodil v en salon, pa so se menjavali parkrat maserji in potem je rekel, da naj ga tipi masirajo.
Vem ja... ampak mam feeling, da bi se nelagodno počutil.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kaj pa, če probaš nekaj drugega, s precej bolj dolgoročnim učinkom?
Kiropraktika? Ne upam. Se pa trudim držat lepše za PC-jem in delat različne vaje za hrbet in vrat... Ampak potem pa nosim tamalo pol ure po dnevni parkrat dnevno, pa se mi vse mišice spet zakrčijo.
@Klemen_Savli
Mam probleme s predelom med lopaticami in potem navzgor do vratu oz. zadnjega dela glave. Zarad nepravilne drže za PC-jem in nošenja tamale se mi stopnjuje napetost v mišicah, dokler se vse ne zakrči...skrajna oblika je, da se mi zarad tega začne že vrtet, dobim omrtvičen feeling po vratu....premalo kisika. Najbolj mi pomaga različna fizična aktivnost, da se dobro prešvicam in da se vse prekrvavi. Ampak masaže tud pomagajo oz. so pomagale. Zdej sem 2 dni po zadnji tajski masaži in je vse še hujše kot pred masažo, tako da bom prenehal s tem.
Ko sem z rentenom slikal so me vprašali, če sem imel kakšno prometno nesrečo, da tako zgleda...no nisem imel. MRI glave ni pokazal nič, ker so takrat sumili na kaj hujšega. Na koncu je nevrolog sklenil, da imam težave z vratom in mišicami, da sem čisto zakrčen in da se zoži pretok krvi...blabla...rabim masže ipd...in je potem končno pomagalo. Zadnje čase se pa je zadeva poslabšala...