V spletni trgovini iz LJ sem narocil baterijo za mojo Nokio E71 ,tam sem imel moznost izbire originala in nadomestne... seveda sem izbral originalno... Vceraj dobim paket ,baterija je bila dana kar v staro polivinilasto vrecko in nato se v nek plasticen etui,skratka vse po domace. Stem da baterija ni bila original zapakirana sem seveda v dvomih ce je sploh nova. Dobro vemo kako so baterije in ostali original Nokia dodatki pakirani.
Kaj mi je narediti ? Sedaj se dajat z nekimi kvazi prodajalci se mi ne da,ker ze vem da bo zatrjeval da je vse ok... kako najbolj elegantno resiti , brez zgubljanja casa in zolca ? Takoj sem poslal mail a odgovora danes se ni - praznik pac, ceprav dvomim da privatnik ne pogleda maila tudi ob praznikih...
Kaj mi je narediti ? Sedaj se dajat z nekimi kvazi prodajalci se mi ne da,ker ze vem da bo zatrjeval da je vse ok... kako najbolj elegantno resiti , brez zgubljanja casa in zolca ? Takoj sem poslal mail a odgovora danes se ni - praznik pac, ceprav dvomim da privatnik ne pogleda maila tudi ob praznikih...