Dober vet?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Rabim priznano dobrega veterinarja, nujno še danes. Kjerkoli v Ljubljani, okolici, pa tudi do Celja se mi ne bi bilo težko zapeljat.

Prosim za pomoč, hvala.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Na Kajuhovi je "Tristo kosmatih" (res se tako imenujejo), ampak menda se ne zavzamejo kaj preveč ...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
To mi nič ne pomaga, če se ne zavzamejo. Psička ima neko bulo, pa bi rada da jo nekdo še danes pregleda in ne bi je rada peljala kar k prvemu vetu na poti, sploh glede na to da delam do 16h (prej ne morem it), upam na kakšno pametno informacijo do takrat.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
To mi nič ne pomaga, če se ne zavzamejo. Psička ima neko bulo, pa bi rada da jo nekdo še danes pregleda in ne bi je rada peljala kar k prvemu vetu na poti, sploh glede na to da delam do 16h (prej ne morem it), upam na kakšno pametno informacijo do takrat.

Tjasa, pelji ga k Trstenjaku ( Ordinacija Zajec ,Trstenjak)

Obvladajo - preverjeno. Zelo se potrudijo!

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Buba v Grosupljem. Absolutno preverjeno se zavzamejo vsi na čelu s šefom, razen za eno mlado blond veterinarko pa ne dam roke v ogenj ...
Delajo do sedmih.

globus1

Pripravnik
18. sep 2007
57
0
6
Ma, na veterinarsko kliniko na Cesto v mestni log. Če je za itelijane in hrvate dobra bo tudi za naše kužke.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Prva klinika na Gorkičevi, dr Zaninoviæ

Daleč najboljši strokovnjaki, po mnenju mnogih, tako v Slo, kakor tudi iz okoliških držav...
Pri 300 kosmatih pa je odnos osebja neprimeren - bil sem trikrat; prvič, zadnjič nikdar več.

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Rabim priznano dobrega veterinarja, nujno še danes. Kjerkoli v Ljubljani, okolici, pa tudi do Celja se mi ne bi bilo težko zapeljat.

Prosim za pomoč, hvala.

Sicer je že malo pozno, pa da boš vedela za drugič (ker pišeš, da bi se zapeljala do Celja, mislim, da tudi do Lesc nimaš kaj dalj - ne vem, s kje si): v Lescah imaš eno res dobro veterinarsko kliniko, jaz vozim tja, do sedaj so vedno imeli profesionalni odnos (tako do živali, kot do lastnikov).

Tudi cenovno se uvrščajo nekje med razumne ...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Buba v Grosupljem.

Priporočam tudi jaz. Je pa poleg ene in edine kitajske restavracije v Grosuplju. Klik.
Se pravi, skupaj furajo biznis
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Samo povem izkušnjo z Prvo Kliniko. Enkrat sem zbil lisjaka in sem šel nazaj pogledat in je še nekaj migal, sm ga položil v prtljažnik in šel proti Ljubljani. Nato mi je kolegica dala njihovo cifro , sm poklical, je prišla ena uslužbenka smo lisjaka pregledal in nažalost ga je bilo treba uspavat. Bilo je humano in zastonj. Samo ena od mnogih dobrih izkušenj...