Dober VAG avtoelektrikar Gorenjska

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
835
15
18
Živjo,

Potreboval bi odličnega avtoelektrikarja za VAG grupo na Gorenjskem. Leona l.2003 mi meče v safe mode, na diagnostiki javi 5 napak ground to zero/intermittent. Imel sem ga pri nekem mehaniku najprej 4 dni, potem je avto 1 mesec deloval brez problemov, nato pa se je napaka ponovila. Jasno sem ga peljal nazaj v delavnico. Danes sem ga po skoraj 14 dneh dobil "popravljenega", pa je avto spet izgubil moč, še preden sem prišel do doma. Glede na zapise na forumih je napaka lahko na releju, računalniku, ... you name it.

Potrebujem torej elektrikarja z diagnostiko in ogromno znanja, ker mi gre stvar že "rahlo" na živce. Hvala za priporočila.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ej lej:

1. če je bil pri mehaniku v delavnici, sploh če je to uradna delavnica, potem pejt nazaj pa [cenzura] mater. Če ti to ne gre od rok, pol reč frendu da gre s tabo.

2. nardiš to kar ti piše pod 1!

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
835
15
18
Hvala za mnenje. Ja, se strinjam s teboj. Skrbi me, da niso kompetentni, kajti če bi bili, bi bila stvar že rešena. J* mater tukaj pomoje ne bo pomagalo, to bo moral rešit nekdo, ki ve, kaj počne.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Če je to od tvojga fotra kolega, k ima 5 min cajta, pa zdej nočeš težit, pol te štekam. Če je pa to registrirana dejavnost, potem ti pa iz izkušenj (ki jih ni malo) povem, da se splača jet tja in jim stvar na malo drugačen način razložit.

Če pa pelješ zašit hlače k mesarju je pa to tvoj problem. Če veš kaj mislim....

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Hvala za mnenje. Ja, se strinjam s teboj. Skrbi me, da niso kompetentni, kajti če bi bili, bi bila stvar že rešena. J* mater tukaj pomoje ne bo pomagalo, to bo moral rešit nekdo, ki ve, kaj počne.

leon je srebrne barve
problem je reševati napako, ki tisti trenutek ni prisotna - gre pa za izgubo napetosti na določenem izhodu (in ne za short to ground), sam stavim na rele 109, v kolikor ni na kablaži večje zadeve - v bistvu ti "pade dol" vse, kar je na varovalki 34, le ta pa je krmiljena z releja 109
druga varianta pa je, da je en od aktuatorjev momentalno v stiku...

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ne vem, če bo tole delo samo za električarja, ravno zato, ker je en kup možnosti kaj je lahko narobe.
pri enem pasatu je bil kriv kabel od računalnika pa še ena malenkost in je bil raču "pod kozolcem" 500€. Je pa delal en, ki je včasih delal pri pooblaščencu in je vedel kaj more pogledat.
Je pa naprej tudi bil avto "pri sosedu" pa je tudi 2x kao zrihtal, pol mu je pa zmankal idej oz je hotel pelat k tem drugem, pa seveda še malo zaslužit pri posredovanju:/