dober urar v MB

andmer99

Pripravnik
11. okt 2007
160
0
16
Mehansko uro z ETA mehanizmom bi moral po 7 letih nesti k urarju na redni servis, ker se mi zdi, da je začela malenkost zaostajati pa tudi navija se za odtenek trše.

Ima kdo v MB dobre izkušnje s kakšnim urarjem za takšen redni servis ure?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kolega je nesel svojo poceni uro na Slowatch, ker so se mu nekaj zatikali kazalci. Vse zastojn zrihtali, uro spucali, zraven pa sva lahko dala še na roko, kar sva hotela, od Breita, Omege, Cartierja ... Z veseljem so pokazali.
grin1.gif

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kolega je nesel svojo poceni uro na Slowatch, ker so se mu nekaj zatikali kazalci. Vse zastojn zrihtali, uro spucali, zraven pa sva lahko dala še na roko, kar sva hotela, od Breita, Omege, Cartierja ... Z veseljem so pokazali.
grin1.gif

Drugič naj nese k Malalanu, boš mogoče lahko dal pravega Rolexa na roko
evil.gif

andmer99

Pripravnik
11. okt 2007
160
0
16
se bežno spomnim intervjuja s tem urarjem, pa sem takrat dobil bolj občutek, da je mojster za razne starodobne stenske ure in podobne hece.

andmer99

Pripravnik
11. okt 2007
160
0
16
Kako je sploh pri Slowatchu s servisom - a ima vsaka Slowatch trgovina nekje zadaj svojega serviserja, a imajo nekje v SLO centralnega serviserja za vse Slowatch trgovine ali pa vse pri njih kupljene ure pošiljajo na servis k proizvajalcem?

A se mi prav zdi, da je na alterju s štajerskega konca nekaj lastnikov mehanskih ur (Tag Heuer, Omega, Poljot). Kam jih nosite na redne servise?