Dober plinski žar..?

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
jst sem jeseni nabavil Webra in sem zelo zadovoljen Weber

Ga imam na balkonu in sedaj še drobnarije pečemo zunaj, vključno s kakšnimi gobicami in zelenjavo. 2 minuti da očistim rešetko in že pečemo.

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
Živjo,
prav tega Webra Q200 imam doma in sem srednje zadovoljen z njim - nekako počasen oz premalo močan se mi zdi. No, kar je bistveno je pa to, da je premajhen in zato kupujem sedaj nekaj večjega.. .

lp!

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Na kaj tale weber laufa? Je treba kupovat njihove kartuše s plinom ali kaj? Ker gruntam, da bi vendarle kupil.

Nazadnje urejeno:

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
Moj Q200 je priklopljen na klasično plinsko jeklenko.
Na njem smo pekli max 10x in razmišljam, da bi ga prodal ker mi je res premajhen.. Ko se nabere folk, da zapečemo, nas je takoj 10.. Če bi ga kdo imel naj mi ponudbo pošlje na ZS
smile-1.gif

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Tud js mam tega vebra dve leti in sem zelo zadovoljen. Za 10-15 ljudi ni problem spečt je dovolj velik. Vedno gre z mano na kampiranje
smile-1.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
sam res, jst sem brez težav pekel za 14 ljudi na njem...Dobro če daš gor kakšne perutničke in jih želiš dobro zapečit, potem si je treba čas uzet, ker ne smeš ma polno ga žgat, samo za čevape in ostalo meso pa dovolj hitro. Še sedaj ko je nula zunaj lahko po 10 minutah že zmečeš kaj na njega. Je pa res, če bi imel prostor bi imel večjega, da bi lahko hkrati z mesom, še kak prebranac dal gor pogreti in da bi imel recimo litoželezno ploščo zraven. Ampak na splošno pa nimam pripomb. Bi sigurno kupil še enkrat!

BojanS

Pripravnik
7. jul 2010
43
0
6
WEBER je zakon (garancija je 5-10-15 let, rezervni del so zagotovljeni, pa še vsi jih kopirajo-le zakaj), samo pravi model moraš izbrat (glede na velikost in moč ter lastne potrebe) in sigurno ne boš razočaran.

Če prostor ni problem in izbira plin potem je tu Q 300 ali pa serija Spirit, v primeru oglja pa legendarni One touch,

Obstoječi Q 200 je primeren predvsem za družinsko peko in ne za kaj večjega (ali številčnejšo družbo ali pa za peko krač, steakov in večjih kosov mesa), kar si že sam ugotovil.