Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanima me če je v bližini Crikvenice kak fajn kamp (mir, senca, bližina trgovine). Kolikor sem gledal sem najbližje našel na Krku, vendar so vsi skoraj brez sence...
Odvisno kako si natančen in kaj ti je najpomebnejše... cena? voda? oodaljenost od vode? ......................
Mogoče Kačjak. Poceni, 5 minut stran imaš lepo plažo s čisto vodo (ina v sezoni tudi kar gužvo), kakih 10 minut peš do Dramlja ....
Citat: Uporabnik mickeycek pravi:
Zanima me če je v bližini Crikvenice kak fajn kamp (mir, senca, bližina trgovine). Kolikor sem gledal sem najbližje našel na Krku, vendar so vsi skoraj brez sence...
v selcah mas kamp, ni glih neka jaka zadeva, sedaj so ga nekaj obnovili in zaprli z zapestnicami, pa nalozli s kamerami. mas pa dosti pavsalistov slovencev, sence pa je kr nekaj v kempu. plaza je kake ces, ce grs malo cez gozd prides do fkk, na desno mas pa 4 km poti do crikvenice ob morju, pa si tam zberes kaki konec. sence ni ravno na pretek na obali.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.