Dober izvajalec sejmov pri nas, nujno!!!

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ali ima kdo kake konkretne iskušnje s kakšnim postavljalcev sejemskih štantov obvezno octa.. pri nas?
Rabil bi nekaj res extra lepo in stylish.

Nazadnje urejeno:

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
264
31
28
Danes sem na mail dobil predstavitev podjetja Znak, ki deluje na tem področju. Poglej si njihovo predstavitev na znak.si.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Znak ne bo šlo ura svetovanja 25 Ojrov yeah right,

Sem danes odkril pobe iz Celja podjetju se reče VISPROM, ej so mi pomagali svetovanje brezplačno za razliko od drugih, ki to računajo imajo pa novo opremo in so boljši od ostalih v večih pogledih, čeprav ugodnejši niso imajo pa vsaj storitve na nivoju in vse pohvale pobom, sem prav presenečen nad ustrežljivostjo in odzivnostjo, postavljajo sejemske stojnice po celem svetu, tako da so našem podjetju idealni.

Pri njih smo najeli celo letno, za 5 sejmov stojnico, pa še izdelali nam bodo prezentacijski prostor (showroom) in opremili trgovino imajo pa popust za tiste, ki grejo na sejem menda celo postavijo osnovno stojnico gratis, kako se to pridobi jih lahko kontaktirate na 0590 56 301.

Pa se zmenite, prav vredi so.

Hvala vsem, ki ste se potrudili. in mi dali linke tako sem lažje primerjal ceno in kvaliteto. Javim kak je blo po prvem sejmu, ko pridemo iz Skopja.

Nazadnje urejeno: