Dober hamburger v Mariboru

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ma kaki Ðabiri. Ne se šalit. Slabšega hamburgerja še nisem jedo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ðabiri je bolj tak "love it or hate it", jaz sem med zadnjimi.
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Bober ma tud dobre burgerje. Razn, če se je v zadnjem letu kaj spremenilo odkar nisem tam jedo.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Na Zagrebški

bruh. bil 2x in obakrat sem ji puranji burger vrgel nazaj v kuhinjo, saj so ga obakrat zažgali kot da bi ga pekli na oglju

že prvič sem rekel, da me v hamburger hillu več ne vidijo, pa sem šel še enkrat v upanju, da se pač lahko zgodi vsakemu kaj takega in ker tudi drugič ni bilo nič drugače sem z njimi zaključil. rajši si grem na pumpo po kruh pa pašteto kot pa k njim na to sranje

PS: stari Hamburger Hill, kateri je bil v kontejnerju 20m stran, je bil bog in batina za tega!

in kaj manjka Ðabiriju? Kruh je zakon, vse ostalo pa tudi
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ðabiri je bil včasih zakon, zdaj ni več niti senca tega kaj je bil..... samo precej visoka cena je ostala, to pa
smile-1.gif
res pa že 2 leti nisem jedel, ker je blo nazadnje zanič, samo malo nakockane čebule, tanka pleska in na hitro odmrznjen kruh, hvala lepa. Hamburger Hill pa je tak-tak..... odvisno od dneva.

Najboljši je Hambi, nikoli še nisem imel pripomb. Meso ok, omaka tudi, solata nikoli oparjena, vedno trda in hrustljava
smile-1.gif
Tudi Bober je ok.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Hambi je itak zakon že 20 let (še iz časov, ko so imeli kiosk pri Slaviji)
cheer.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ðabiri je bil včasih zakon, zdaj ni več niti senca tega kaj je bil..... samo precej visoka cena je ostala, to pa
smile-1.gif
res pa že 2 leti nisem jedel, ker je blo nazadnje zanič, samo malo nakockane čebule, tanka pleska in na hitro odmrznjen kruh, hvala lepa.

Točno to. Kr nekaj je skup zmetano. Mastn je pa tud tak, da te ubije. Olje kar teče iz burgerja in kruha.