Dober avtoličar Maribor?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Pozdravljeni!

Mene pa zanima ali ima kdo kakšne pozitivne/negativne izkušnje z ličarji iz Mariborskega okoliša (lahko tudi širša okolica). Torej treba je nek avtomobil dat samo na novo pošpricat od spredaj, ni treba nič ven vlečt ali kitat. Zelo pomembno je da bo barva 99,9% ustrezala stari barvi da ne bo avtomobil dvobarven torej zato se tudi išče nekdo ki ima morda lastno mešalnico in zna barvo v nulo zadet. Pomembno je tudi da ima dobro komoro in da ko se avtomobil posuši da ni v barvi smetk. Seveda je tudi pomembno da znajo zadeve dol sneti (npr. odbijač), da ne trgajo dol in ti potem polomijo polovico zatičev... Hvala!

Lp

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.404
1.416
113
Hm, dober je Magdalenc na Teznu. Barvo zadet pa tako veš kako je. Bolj kot je star avto težje jo bo zadel.

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Avtoličasrtvo Iztok Murko KLIK . Meni štrihal že par zadev na avtih in na motorju;vedno je super nardil

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
Hm, dober je Magdalenc na Teznu. Barvo zadet pa tako veš kako je. Bolj kot je star avto težje jo bo zadel.

Osebno sem imel z njim enih 6-7 let nazaj veliko težavo, mi je preko Avto Jarca barval en avto, sicer super narejeno, težava je bila da je začelo po cca. pol leta barvo dvigovat na havbi in ni hotel niti slišat za kakšno reklamacijo... seveda je potem to Avto Jarc uredil preko drugega ličarja... Sicer pa ni slabo naredil...

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.404
1.416
113
Mi smo ene tri avte dali tja na firmi pa je bilo ok. Drugače pa sem tudi sam imel vedno dobre izkušnje Z Vrablom iz Dragučove ampak on je bolj klepar barva pa njegov sosed, ki je doma pod njim (ne vem pa kako se piše).